1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün yakın çevrenizdeki kişilerle çekişmeli bir takım diyaloglara doğru çekilmeniz söz konusu olabilir. Kimin daha çok çaba gösterdiği veya kimin daha işe yarar şeyler ürettiği konularını tartışmaya aşmamak iyi olur.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün maddi bir meseleniz gündeme gelirse ya da gereksiz olduğunu bildiğiniz halde sırf cazip geldiği için engel olamadığınız bir harcama söz konusu olursa duruma objektif yaklaşmanız ve tedbirli olmanız önemli olacak.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün sizin samimiyetinizi, içtenlikle yaptığınız konuşmaları yanlış değerlendiren hatta sizi sınırları aşmakla suçlayan kişiler olabilir. Çok yakın bulduğunuz kişilerle bile samimiyetin dozunu ayarlamanız gereken bir gün.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün keyfinizi kaçırma ihtimali olan bazı konuşmalar ya da arkadan yapılan bazı planlar kulağınıza gelebilir. Sözün kendisi kadar size nasıl ulaştığına da dikkat edin. Dedikodu içerikli ortamlardan uzak durmakta fayda var.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bulunduğunuz sosyal ortamlarda gereksiz gerginliklere şahitlik edebilirsiniz. Bu tip gerginliklerin içinde yer almamak için çaba göstermeniz gerekecek. Rahat tavırlı ve düşüncesiz insanlardan gelebilecek zararlara dikkat.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sözlerine, kararlarına, sizin hakkınızdaki düşüncelerine değer verdiğiniz kişilerle olan ilişkilerinizi yönetmek kıymetli. Nasıl olsa anlayış görürüm diye düşündüğünüz birine karşı ölçüsüz ve hırçın tavırlar sergilemekten kaçının.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün yeni tanışacağınız kişiler, ilk kez deneyimleyeceğiniz şeyler kafanızı karıştırıp ne istediğiniz ve neye ihtiyacınız olduğu konusunu sorgulatabilir. Tanımadığınız kişilerden gelebilecek zararlara açık olacağınız bir gün.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Çok fazla şeyinizi paylaştığınız, gizli saklınızın olmadığı ve belki de sırlarınıza ortak ettiğiniz kişilere karşı biraz mesafeli durmakta fayda var. Ulu orta yapılan paylaşımlar ve özelinizin açık edilmesi zarar verici olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün ikili ilişkilerde baskıcı ve sınırlarını aşan bir iletişim yolunu tercih eden insanlarla mücadele etmeniz gerekebilir. Siz kendi sınırlarınızı koruyun. Eşinize karşı anlayışlı ve sabırlı olmanız gereken bir gün olacak.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün yarım kalan ve yetiştirilmesi gereken işlerin telaşı, bu doğrultuda sizi destekleyecek kişilerden göreceğiniz rahat ve acelesi olmayan yaklaşımlar sizi yorabilir. Bugün yediğiniz içtiğiniz şeylerden etkilenme riski de var.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Aşk ve eğlence konulu şeyler bugün sizi keyiflendirmek yerine zorluklar doğurabilir. Kıskançlıklar, haklı çıkma mücadeleleri, gereksiz inatlaşmalar, içinde yer almamanız gereken konular olacak. Samimiyet kıymetli olacak.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Evde tembellik edip mümkünse özel hayatınızı ilgilendiren sorumlulukları devredip rahat bir nefes almak, kendinize sessiz ve sakin bir zaman dilimi yaratmak isteği duyabilirsiniz. Ancak buna imkan vermeyenler çoğunlukta olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.