1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Mutlu bir güne başlamanız olası görünüyor. Yaşadığınız hayal kırıklıklarından yakın zamanda kurtuluyorsunuz.

BOĞA: Bugün iyi niyetli olmayan kişilerin sözlerine karşı dikkatli olmalısınız. İş ve özel yaşamınızda değer verdiğiniz insanlarla aranızın açılmasını isteyenlere karşı gardınızı alın.

iKiZLER: Normal seyrinde devam eden iş yükünüz bugün biraz daha hız kazanabilir. Toplantılarınıza yön veren kişi konumuna gelebilirsiniz.

YENGEÇ: Sınırları zorladığınız bir gündesiniz. İşleri biraz daha akışına bırakmanızı tavsiye ediyoruz. Özel bir yemeğe katılabilirsiniz.

ASLAN: Uzaktan gelecek olan bir misafiriniz, değişik bir gün geçirmenize vesile olabilir. Yıldızınızın parlak olduğu bir gündesiniz. Pertnerinizle güzel bir organizasyon yapabilirsiniz.

BAŞAK: Güne keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarla ve hayvanlarla ilgilenmek sizi rahatlatıyor. Maddi açıdan rahatlayacağınız bir dönem.

TERAZİ: Güne zinde başlayabilir, özgüven patlaması yaşayabilirsiniz. Planladığınız işleriniz yolunda gidecek gibi görünüyor, huzur ve mutluluk yanıbaşınızda.

AKREP: Aşk hayatınızda yaşadığınız sorunları içinizde biriktiriyorsunuz, belki ilişkinizin dengesini bozmak istemiyorsunuz ancak bu şekilde de siz yıpranıyorsunuz.

YAY: Bugün, genel özelliğiniz olan bencillik hayli ön plana çıkabilir. Yakınlarınız tarafından kırgınlıklar söz konusu.

OĞLAK: Oğlaklar etrafınızda olanları anlamaya çalışabilirsiniz. Kendinizi yeni tanıdığınız insanlara kapatıyorsunuz. Onları önce tanımak istiyorsunuz.

KOVA: Gün içinde uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle iletişime geçebilirsiniz. İstekleriniz yavaş yavaş yerine geliyor. Alışverişlerinizde dozu fazla kaçırmamayı öneriyoruz.

BALIK: Mutlu bir güne başlamanız olası görünüyor. Yaşadığınız hayal kırıklıklarından yakın zamanda kurtuluyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.