1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ: Bugün oldukça cesursunuz ve kendinize olan güveniniz tam. İşinizde başarılı olmaktan başka bir şey düşünmüyorsunuz. Kısa vadeli projelerle uğraşacağınız bir dönemdesiniz. 

BOĞA: Gün boyunca hareketli saatler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda bulunan sizin için önemli olan bazı kişilerle ilgili alacağınız bazı haberler sizi derinden etkileyebilir

İKİZLER: Sevgili İkizler insanı yaşadığınız olaylara esprili yaklaşmayı bir kenara bırakmalı ve hayatınızdaki ciddiyet duygusunu biraz ön plana çıkarmalısınız. Kendinizi gereksiz işlerle oyalamayın.

YENGEÇ: Bugün heyecanlı ve sabırsızsınız. Kendinizi çevrenize karşı en iyi şekilde ifade ediyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak, konuşmak ve yeni şeyler deneyimlemek sizin için çok önemli. Bu şekilde geliştiğinizi iyi biliyorsunuz.

ASLAN: Bugün objektif olmalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilere karşı olan ödüllendirici ve sıcak tutumunuz iş çevrenizde fazlasıyla dikkat çekiyor. 

BAŞAK: Arkadaşlarınız ile dışarı çıkıp kafanızı dağıtmanız için uygun bir gün. Sırlarınızın ortaya çıkmaması için herkesle özelinizi paylaşmayın. İhmal ettiğiniz arkadaşlarınızı aramalısınız.

TERAZİ: Sorumluluklarınızın farkına varmalısınız. Siz üstüne düşmedikçe işin içinden çıkamayabilirsiniz. İlişkinizle ilgili kafanızda soru işaretleri olabilir. 

AKREP: Kazandıklarınızı biriktirmek isteyebilir ve yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Yatırım yapmak için acele hareket etmeyin ve birkaç gün geçmesini bekleyin.

YAY: Aile büyüklerinden sürpriz hediyeler alabilir. Uzun süredir istediğiniz şeye kavuşabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz. Kısa süreli tatiller söz konusu.

OĞLAK: Arkadaşlarınıza olan düşkünlüğünüz partnerinizle aranızda tatsızlıklar yaşamınıza neden olabilir. Sevgilinizle arkadaşlarınız arasında kaldığınızı düşünebilirsiniz. Aşksız yapamayan siz Oğlaklar bu konuya bir denge getireceksiniz diye düşünüyoruz.

KOVA: Kovalar bugün gayet aktif durumdalar. Arkadaşlarınızla birlikte çeşitli etkinliklere dahil olabilir, gün içerisinde sürpriz durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkinizde ise bazı düşüncelerinizin yanlış olduğunu görmek size pişmanlık duygusunu yaşatacak…

BALIK: Gün boyunca iş ortamınızda kendinizi göstermek adına özel bir çaba harcayabilirsiniz. Sizi siz yapan detaycı yönünüz yine iş başında. İşlerinizdeki titizliğiniz olumlu sonuçlar almanıza yardım edecek. Aşk hayatınızda da partneriniz sizi el üstünde tutuyor…

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.