1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Maddi konular bugün hem şanslı olduğunuz hem de iyimser baktığınız durumlar olacak. Girişimlerde akıcılık, satın almayı planladığınız şeylerin bir şekilde karşınıza çıkması söz konusu. Para konusunda tedbiri bırakmayın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Günün ilk yarısında rahatlatıcı etkinize ihtiyacı olan insanlar gelip sizi bulacak. Anlatıp içini dökmek isteyenler olacak. Eğer üzerinizde tutmayacaksanız sorun yok. Günün ikinci yarısı çok daha girişken ve yaratıcı olacaksınız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün sukunet ihtiyacınız diğer günlerden çok daha fazla olacak. Gereksiz işlerle uğraşmak, faydasız muhabbetlerin içinde olmak istemeyeceksiniz. Size ihtiyacınız olan dinginliği verecek durum ve ortamları tercih edin.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün insanlarla bir arada olmak, size huzur ve güven veren dostlarla zaman geçirmek sizi mutlu edecek. Kendinizi iyi hissetmeye ve olayların pozitif taraflarını görmeye ihtiyacınız var. Bunu sağlayacak kişilerle birlikte olun.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün işinizle ilgili konularda hırslı ve bireysel başarı odaklı olmanız gerekmeyebilir. Elde etmek istediğiniz pozitif sonuçlar, başkalarının da hakkını gözetmek ve alma verme dengesinde ölçüyü tutturmak sayesinde gelecek.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün üzerinde çalıştığınız konuda bilginizi destekleyip tazeleyecek fırsatlar çıkabilir karşınıza. Öğrenmek ve öğretmek söz konusu olduğunda yapılacak karşılıklı fedakarlıklar ve anlayış hali size ivme kazandıracak.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün spritüel mistik konular, ruhsal çalışmalar, manevi yönelimler, merak edip araştıracağınız işler, detaylandıracağınız çalışmalar, neden sonuç ilişkisi kurmaya hizmet edecek gayretleriniz açısından verimli bir gün olacak.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

İşbirliği teması bugün sizin için gayet akıcı olacak. Taviz vermeniz, özveride bulunmanız beklentisi yüksek olacak. Eğer kişisel çıkarları ve egoyu bir miktar geri planda bırakabilmişseniz her şey çok daha güzel olacak.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün diğer insanlara fayda sağlamak, hizmet etmek ve sevdiklerinizin hayatını kolaylaştırmak size kendinizi iyi hissettirecek. Başkası adına üstlendiğiniz ve angarya gibi bir iş size yeni bazı fırsat kapılarını açabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün eğlenceli olan şeyler, hobiler, yaratıcılık isteyen aktiviteler, aşk konuları, çocuklarla bir arada geçirilen zaman sizin için keyifli ve verimli olacak. Ancak bu rahatlık hali size hayatın gerçeklerini unutturmasın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Aile içi ilişkilerin fayda sağlayacağı bir gün. Birbirinize zaman ayırın. Başka şeylerle ilgilenmekten en yakınlarınızın maddi ve manevi açıdan neye ihtiyaç duyduğunu görmekte zorlanıyorsanız bu sizin için bir fırsat olabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sözlerinizin yumuşaması, sakinleştiren ve anlayış gösteren ifadelerin kullanılması bugün çevrenizdekilerin ihtiyaç duyduğu şey. Eğer bir konuda birilerini ikna etmeniz gerekirse, mutlaka bu tatlılıkla olan yöntemi tercih edin.

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.