1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün eşinizle aranızda güzel bir uyum olacak. Gireceğiniz sosyal ortamlarda birlik içinde hareket etmeniz, aynı dilden konuşuyor olmanız beğeni toplayacak. Örnek olmaya çalışın. Bugün birlikte yapılan işler keyif verecek.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün iş ortamınızda huzur ve denge var. Önemli ve birlikte alınması gereken kararlar, sonucuna önem verdiğiniz görüşmeler için ideal bir gün. İşe yarar ve fayda sağlar şeyler yapmayı amaçlarsanız ardından beğeni de gelecek.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün aşk ve keyif içerikli konular gayet akıcı olacak. Kısa bir seyahat, sanatsal organizasyonlar ya da hobi amaçlı bir eğitimden verim alabilirsiniz. Eğlenceli planlar yapmaya ya da planlarınıza eğlence katmaya gayret edin.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Aile içinde ve ev ortamında keyifler yerinde bugün. Normalde olmayan kadar çok destek alıp verme söz konusu. Siz kendi yapabileceklerinizi sınırlamadan ortaya koyun kalanını üstelenen bir sevdiğiniz mutlaka olacaktır.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İletişimde olduğunuz kişilerle, özellikle de yakın çevrenizdekilerle uyum içindesiniz. Olayların akışı lehinize. Yolda geçirdiğiniz zamanı, bilgi alışverişini ve iletişim trafiğini zamanı iyi yöneterek verimli kullanmaya çalışın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün söz konusu para kazanmak ise bunun için olan gayretiniz sonuç verecek. Para önemli değil yeter ki değerim anlaşılsın diyorsanız bunun için de ne kadar gayretli, gönüllü ve hevesli olduğunuzu görmeye ihtiyaçları var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün üzerinizde albeni olacak. Önemli görüşme, talep ve başvurularınız da etki bırakma ve kendinizi doğru ve vurgulu biçimde ifade etme şansınız var. Geri planda durmayıp varlığınızı hissettirin iş veya sosyal çevrenizde.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün kendinizle baş başa geçireceğiniz zaman yaratmak hiç fena olmaz. Dünyevi koşturmadan sıyrılıp olaylara başka bir pencereden bakmaya ihtiyacınız var. Yaratıcılık gerektiren bir iş yapıyorsanız bu sayede verim alacaksınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Arkadaşlarla buluşmak, sosyalliği artırmak için ideal bir gün. Sadece hal hatır sormak için bir araya geldiğiniz insanlarla bile ortaklıklar yakalayacaksınız. Huzur veren ve sizden de bunu bekleyen insanlar olacak çevrenizde

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün size göre otorite ya da patron konumunda yer alan kişilerle iyi geçinmenin, uzlaşmanın yararını görebilirsiniz. Her iki taraf için de, eleştirilerden ziyade iyi giden şeylerden bahsetmek çok daha geliştirici olacak.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün bakış açınızı geliştirecek kişi ve durumlar karşınıza çıkacak tesadüfen. Eğer görmeyi ve duymayı tercih ederseniz, belki de yeni tanıdığınız insanların söylediği sıradan bir cümle bile siz de yeni ufuklar açabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Araştırma, detaylara inme gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Daha önce fark etmediğiniz noktaları yakalama şansınız var. Ruhsal çalışmalar, mistik gizemli konular da ilginizi çekecek. Zaman ayırırsanız verim alacaksınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.