1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ: Hafta içinde yaşadığınız bazı sıkıntıları geride bırakıyorsunuz. Yakın bir zamanda taşınma, beraberinde kent dışına bir yolculuk getirebilir.

BOĞA: Maddi zararlara açık olduğunuz bir gün. Özellikle değerli eşyalarınız zarar görebilir. Bazı eşyalarınız siz dikkat etseniz bile başkalarının dikkatsizlikleri yüzünden hasara uğrayabilir dikkat!

iKiZLER: Arkadaş ve dostluktan yana oldukça şanslı olduğunuz günlerdesiniz. Eski bir arkadaşınızdan bir iyilik görebilir, eski dostlukları yeniden canlandırabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise yeni ortamlarda yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

YENGEÇ: İş yaşamınızdaki kararlı tutumunuz, uyumsuzluk olarak algılanmıyor, rahat olun. Sınırlı bir ilişkiyi tercih ettiğiniz birinin, ısrarla yakınlaşma isteği size artık itici gelebilir, tavır almaya karar verebilirsiniz.

ASLAN: Detaycı, titiz ruh haliniz gün genelinde devam ediyor. Yakın çevrenizle olumlu ilişkiler içinde olacaksınız ve onlardan destek alabileceksiniz. Önemli anlaşmalar, konuşmalar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz.

BAŞAK: Yoğun harcamalarınızdan dolayı maddi sıkıntıya girebilir, canınız sıkılabilir. Ailenizden bu konuda uyarılar alabilir da gelebilir.

TERAZİ: Bugün önemli olan bazı şeyleri görmek için ilk adımları atacaksınız. Psıkolojik olarak kendinizi motive etmelisiniz.Karşınızdaki insanla aranızdaki uyumu korumaya çalışın.

AKREP: Bugün gizemli ve çekici görünebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda güçlü ve kararlısınız ve bunu karşınızdakine çok iyi yansıtacaksınız.

YAY: Ulaşmayı düşündüğünüz hedeflere her gün artılar eklemeniz, onları süreç içinde imkansız hale getirebilir. Yeni sapmalarla değişik hedefleri de beklemeye alabilirsiniz.

OĞLAK: Titiz ve her şeyi inceleyen yapınız bugün gün boyunca devam edecek. Sosyal hayat açısından şanslı, bereketli, olumlu geçebilecek bir gündesiniz.

KOVA: İş hayatınızda bugün önemli kontaklar kurabilir, anlaşmalar yapabilirsiniz. Ancak biraz daha fazla çalışmanız ve çaba göstermeniz gerekiyor.

BALIK: Maddi konularla ilgili olarak ailenizle bazı konuşmalar, paylaşımlar yapabilirsiniz. Bugün daha fedakar ve paylaşımcı olmaya çalışmalısınız. Sevdiğiniz kişiye tutkuyla bağlısınız ancak sahiplenici ve kıskanç tavırlar içine girmemelisiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.