1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

Koç

Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek. Yaşam kalitenizi bozacak hareketlerden uzak kalmalısınız.
 
Boğa
 
Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Dostlarınız ve yakın çevrenizi testten geçirirken, bazılarında çevresine odaklaşacak ve gerçek dostlarınızla birlikte olmayı yeğleyeceksiniz.
 
İkizler
 
İlişkilerinizde partnerinizin olanaklarını kendi menfaatleriniz doğrultusunda kullanabilirsiniz. Kıskanç ve sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor, kendinizin ve partnerinizin çıkarlarını kendi potanızda toplayarak, paylaşım yoluna gitmeyecek, kendi sınırlarınızı koruma içgüdüsü ile yaşayacaksınız.
 
 Yengeç

 

Çalışma sisteminiz mükemmel ilerliyor. Bugün görüşeceğiniz kişilerin üstün nitelikli olmasına dikkat ediyorsunuz. Bağlarınızı güçlü tutma eğilimindesiniz. Yaşamınızın aksayan yönlerini yeniden almak için uygun bir gün. Planlı hareket ettiğiniz zaman, istediğiniz sistemi kuracaksınız. Sabırlı olmak size iyi gelecektir.

 

Aslan

Günlük yaşantınızda farklı kişilerle bir araya gelecek ve sizi eğlendirecek, konuşmalarıyla oyalayacak arkadaş grupları ile görüşeceksiniz. Bu kişiler, kalabalık ortamlarda ve eğlence dünyasında tanışacağınız kişiler olacaktır. Yakın çevreniz gittikçe artarken, yeni dostlarınızı evinizde ağırlayacak ve onlarla gecenin geç saatlerine kadar sohbet etmek hoşunuza gidecek.
 
Başak
 
Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Engelleri hızlı bir şekilde atlatırken, yetkinizi kullanacağınız mesleklerde başarılı olacaksınız. İş vereninizle ilişkileriniz yoğun ve uyumlu ilerleyecek. Bazılarınız mesleki evlilikler yapabilirsiniz. Konuşma kabiliyetinizi iş konularında başarılı bir şekilde kullanacaksınız.
 
Terazi
 
Başarılı olmanız için her türlü doneye sahipsiniz. Fakat, iş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. Uzak yollarla ilgili planlarınız gözden geçirecek ve gerekli görüşmeleri gizlice sağlayacaksınız
 
Akrep
 
Değişik duygularla hareket edeceksiniz. Her türlü hareketin altında değişik anlamlar arayacak ve tatmin olma duygusu içinde yaşayacaksınız. Hırslı ve atak davranarak, düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda ısrarcı davranacaksınız. Siz dengenizin bozulmasından yana değilsiniz. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz.
 
Yay
 
Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Hissi yetenekleriniz sizi çok daha yukarılara taşıyacak. Hayatın doğal yapılanması içinde her şeyi çok kolay çözerek, taşları yerine oturtacaksınız. Çevrenizde sizin bilgeliğinizden faydalanacak çok kişiye önderlik yapacaksınız.
 
Oğlak
 
İstediğiniz her türlü güce sahip olacaksınız. Abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. Duygularınız kapılmadan ve olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Eğer süregelen bir güzel oluşan size özel bir durumunuz varsa bu konuda coşkularınız tavan yapacaktır. İçsel anlamda kendinizi gergin hissedeceksiniz. Olaylarla ilgili net düşünce tarzınız çevrenizde şok etkisi yaratabilir.

 

Kova

Sosyal ilişkiler desteğiyle güçlenen bir kariyer peşindesiniz. Fakat gerilimli açı yüzünden istekleriniz sizin için imkansız hale gelebilir. Yanlış anlaşıldığınız konumlar gündeme gelebilir. Evlilik kararlarınızı geciktirmelisiniz. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. İçsel sesinizi dinleyin.
 
Balık
 
Kariyer ve toplumsal hayatınızı destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Gün boyunca elde ettiğiniz kazançlarla ilgili yeni ve olumlu gelişmeler gündeme gelecek. Bazılarınız kazandığı paraları yeni projelerine ayıracaklar.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.