1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi büyütmek için mücadele verebilirsiniz. Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Ticari konular gündeminizi etkileyebilir. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün gizli kalmış konular gündeminizi meşgul edebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle sıkıntılar çıkabilir. Bilemediğiniz olaylar nedeniyle engellendiğinizi hissedebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme sağlamakta zorlanabilirsiniz. Ticari konularda kararlar almak için acele etmeyin. İşlerinizle ilgili başkalarından yardım alabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Geleceğinizle ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Bu konuda başkalarından destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme söz konusu. İş hayatınızda kendinizi ifade etmek işleriniz açısından ilerleme kaydetmeniz için önemli olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde iletişime daha çok önem verebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken daha ciddi ve sabırlı olabilirsiniz. Üstlerinizle toplantılar yapabilirsiniz. Gün içinde göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İşlerinizin teknik kısımlarıyla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi düzenleme fırsatı bulabilirsiniz. Öğrenmeniz gereken konularla ilgilenebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün yeni şeyler öğrenmeniz gerekebilir. Gençlerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde yolculuklar planlamak keyfinizi yerine getirebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizdeki dağınıklık sizi yorabilir. Gerçekçi ve dikkatli davranmaya özen göstermelisiniz. Yabancılarla ilgili konularda gelişmeler olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde sizi endişeye sokan konular daha fazla kafanızı kurcalayabilir. Ticari konular gündeme gelebilir. Sizi krize sokan konulara karşı temkinli olmanızda fayda var. Banka işlerinizi tamamlamanız için uygun bir gün olabilir. Finansal konularda yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme kaydetmek için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Eşinizle ilgili konularda gündeminiz yoğun olabilir. İkili ilişkilerinizde dengede olmalısınız. Ciddi konular dağılmanıza neden olabilir. Gün içinde sizi uğraştıran durumlar arasında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydedeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde eğitimlere katılabilirsiniz. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün çalışma hayatınızla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. Kendinizi daha zihinsel konularda ifade etmeniz gerekebilir. İş arkadaşlarınızla yeni planlar içinde olabilirsiniz. Bugün işlerinizi daha iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Kontrolü elden bırakmayın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün içinde yaratıcılık gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. İşlerinizin teknik kısımları hakkında eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerlemek için risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeme gelebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün ev hayatınızla ilgili konularla gündeminizde olabilir. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek için yeni yollar denemek isteyebilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Emlak işlerinizde dikkatli olmalısınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gün içinde iletişimin arttığı zamanlar olabilir. Hareketlilikten dolayı işlerinizi yetiştirmekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin de gündeminizi etkileyebilir. Ticari konular gündeme gelebilir. Bazı işlerinizde dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda araştırmalar yapabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri daha iyi hale getirebilirsiniz. Eski işlerinizi toparlama fırsatınız var. Ticari konularda iletişim halinde olabilirsiniz. Gün içinde yeteneklerinizi kullanacağınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi düzeltmeniz ve daha iyi hale getirmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.