1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

 

KOÇ: İletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Ortaklarınızla ilişkilerinizde biraz dikkatli olmanız gerekecek.Akşam ise sevdiklerinizle olmak size iyi gelebilir.

BOĞA: Yeni kararlar alabilir hayatınızda değişiklik yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Beklediğiniz haberler sizi mutlu edebilir.

iKiZLER: Geçmişte yaşadığınız sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Projelerinizi bitirmek için fazla enerji harcıyorsunuz. İşlerinizi yavaşlatan engelleri belirleyip onlardan kurtulmaya çalışacaksınız.

YENGEÇ: Bugün işinizle ile ilgili yaptığınız projeler olumlu sonuçlar verecektir. Yaratıcılığınızı kullanarak farklı projeler yapmak iş hayatınız açısından iyi olabilir.

ASLAN: Ne istediğiniz konusunda yaşadığınız kararsızlıklardan sizde sıkılmış durumdasınız. Ailevi konularda kendinizi biraz geri planda tutuyorsunuz.

BAŞAK: Gökyüzü bugün sizin dışınızda yaşanacak gecikmeler olabileceği konusunda uyarıyor sizleri. Yaşanan bu durum önemli işlerinizin aksamasına neden olabilir. 

TERAZİ: Gökyüzü bugün duygularınızla değil mantığınızla hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Duygusallığınız suiistimal edilebilir ve pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

AKREP: Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz.

YAY: Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. 

OĞLAK: Harcamalarınıza dikkat edin. Aksi halde sizi zorlu bir dönem bekliyor. İsteklerinizi dile getirirken daha kibar bir tutum sergilemelisiniz.

KOVA: Maddi anlamda kazançlı bir gündesiniz. Kazançlarınızı iyi değerlendirirseniz yatırımlarınız karlı olabilir. Sevgilinize yada ailenize akıl danışmaktan çekinmeyin onlar sizin için daha iyi karar verebilirler.

BALIK: Gökyüzü bugün; Olumlu düşüncelerle zihninizi bulandıran tüm düşüncelerinizden uzaklaşarak arkanızda bırakarak tepeden tırnağa yenilenebileceğinizi müjdelemekte.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.