1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ

Maddi konularla ilgili öğleden sonra saatlerine kadar somut kararlar alabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili alacağınız destekle rahatlayacaksınız.

BOĞA

Kendinizi huzurlu hissetmek isteyeceğiniz bir gün. Sosyal ortamlarda ilham verici arkadaşlıklar kurabileceğiniz fırsatlar çıkabilir. 

İKİZLER

Akşam üstü saatlerine kadar dinlenmek, keyif yapmak arzusunda olabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlere yoğunlaşabileceğiniz bir gün.

YENGEÇ

Sosyal organizasyonlar ile ilgili ortağınızın desteği sizi rahatlatacak. Benzer yaşam felsefelerini benimsemiş insanlarla vakit geçireceksiniz.

ASLAN

Kariyeriniz ile ilgili konularda kendinizi güvende hissetmek istediğiniz bugünde iş yerinizden bir otorite figürünün desteği size keyif verecek. 

BAŞAK

Hayat felsefeniz ve vizyonunuzu destekleyen yaratıcı projelerde yer alabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili iletişiminiz hız kazanacak.

TERAZİ

Aile büyüklerinizden birinin desteği ile ortak gelirler ya da gelir dışı kaynaklar ile ilgili konularda kendinizi güvende hissedebilirsiniz.

AKREP

İkili ilişkilerinizde kendinizi güvende ve huzurlu hissetmek istiyorsunuz. Güçlü bir kişinin aktardığı bilgiler sizi destekler durumda olacak.

YAY

Gün boyunca işleriniz ve çalışma düzeniniz ile ilgili iletişim oldukça yoğun olabilir. Maddi konularda birinin desteği rahatlatıyor. 

OĞLAK

Hayattan keyif almak, çocuklarla ilgili  kendinizi güvende hissetmek isteyeceğiniz bir gün .İşle ilgili iletişimde zorlanma olabilir.

KOVA

Aile ve ev ile ilgili  tanımadığınız büyük bir akrabanın desteğini alabilirsiniz. Akşam üstü saatlerinden itibaren iletişimde yaratıcılığınız artıyor. 

BALIK

Sözleşmeler, anlaşmalar ile ilgili somut ve sağlam adımlar atmak isterken sosyal çevrenizden birinin desteği sizi 
rahatlatacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.