1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Farklı konularda daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Görüştüğünüz kişilerde yanlış anlaşılmalardan dolayı tartışmalar çıkabilir. Tepkilerinizi vermeden önce olayları algılamaya çalışın. Gün içinde bilemediğiniz durumlardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Duygusal mücadele içinde olabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün önemli konularda kesin kararlar vermemeye çalışın. Borç alacak işleri gündeme gelebilir. Banka işlerinizi toparlamaya bakın. Bir anda çıkan olayların arasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Ani değişikliklerden rahatsız olabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Duygusal ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını hissedebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Eşinizle ilgili konularda hareketlenmeler olabilir. Sabah saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerle sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalardan dolayı keyfiniz kaçabilir. Yeni kararlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden hareketlendirebilirsiniz. Anlaşmalar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde daha hareketli koşullar oluşabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün çalışma hayatındaki koşullarda değişimler yaşanabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Gün içinde sizi yoran koşullar oluşabilir. İş arkadaşlarınızla konuşmalarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarına destek verebilirsiniz. İşlerinizi yeniden toparlama fırsatı bulabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular zamanınızı alabilir. Gün içinde harcamalar yapabilirsiniz. Ticari konularda sorumluluk alabilirsiniz. İlişkilerde tepkilerinize dikkat etmelisiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sabah saatlerinde evinizdeki teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Ailenizde yeniden gündeme gelen konularda paylaşım içinde olabilirsiniz. Toprak veya emlak işleri zamanınızı alabilir. İlişkilerinizdeki sorumluluklarınız tekrar gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz konuları fazla irdelemeyin. Bu durum sizin tepkilerinize yansıyabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün kendi fikirlerinizi yaymak için daha güçlü bir heves duyabilirsiniz. Sabah saatlerinde sorumlu olduğunuz konuları ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kadınlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Ticari konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Zihinsel konular sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Kendinizi rahatlatacak şeylerle ilgilenebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sabah saatlerinde zihinsel konularda stresler olabilir. İletişim içinde olduğunuz kişilere daha sakin yaklaşmalısınız. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarını da dahil etmek isteyebilirsiniz. Bu konuda üstelerinizden destek görebilirsiniz. Gün içinde parasal konular sizi daha fazla etkileyebilir. Riskli konulara çekimser kalabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken tepkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Hisleriniz daha güçlü olabilir. Gün içinde olaylara karşı daha sakin yaklaşmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün içinde göremediğiniz konular yüzünden belirsizlikler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklar sizi strese sokabilir. İkili ilişkilerinizde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayıp, daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi tutku ile yapacağınız bir gündesiniz. Değişimler yaşayacağınız olaylar yaşanabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Geleceğinizle ilgili planlarınızda başkalarının fikirlerini de alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Farklı fikirlerin arasında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir. Bazı konuları daha fazla kurcalamak isteyebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün iş hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Değişim içinde olacağınız zamanlar var. Bazı teknik konularda sorumluluklarınız artabilir. Ticari konularda özen göstermelisiniz. İşlerinizdeki değişiklikler sizi keyifsiz kılabilir. Aşkta yıpranmalar olabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.