1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı konularda daha mücadele içinde bulabilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek sizi rahatlatabilir. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerde konulara yön vermek için çaba gösterebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün ailevi konularda söylediklerinize dikkat etmenizde fayda var. Kendi içinize yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha istekli olacağınız bir gündesiniz. Duygusal açıdan keyifli bir gündesiniz. Gün içinde farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çatışmalar meydana gelebilir. İşlerinizi netleştirmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve konuşmalar sizi yorabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İkili ilişkileriniz de dikkatli olmanızda fayda var. Sosyal olaylar ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda farklı fikirler öne sürebilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte program yapabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün bütçenizi toparlayacağınız bir gündesiniz. Yeteneklerinizi kullanarak işlerinize yön kazandırabilirsiniz. Başladığınız işler için çaba gösterebilirsiniz. Borç alacak konularına eğilmeniz gerekebilir. Keyif aldığınız işlerde tatsızlık çıkabilir. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Yeni işler gündeme gelebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. Kendinizi sosyal ortamlarda daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Hassasiyet duyduğunuz konularda ifadelerinize dikkat etmelisiniz. Gün içinde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Duygusal konularda daha abartılı davranabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün duygusal olarak güçlü bir gündesiniz. Sizi kısıtlayan konular nedeniyle içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba gerektiren koşullar olabilir. Bazı konuları fark etmekte zorlanabilirsiniz. Karşınızdakilere karşı uyumlu davranmanız gereken zamanlar olabilir. Olayları akışına bırakmak iyi olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün gelecek planlarınızla ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle daha keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gün içinde sosyalleşmek size iyi gelebilir. İşle ilgili konularda arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. İlerletmek istediğiniz konularda yeteneklerinizi kullanacaksınız. İşlerinizi açığa çıkarmak için mücadele edebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün işlerinizde ilerlemeler olabilir. Üstlerinizle iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir. Göz önünde kalmak için çaba gösterebilirsiniz. İşlerinizde devlet ile ilgili konular ön plana çıkabilir. İkili ilişkilerinizde beklentilerinizi sözlerinize özen göstermelisiniz. İşlerinizi büyütmek isteyebilirsiniz. Engellendiğiniz konuları aşmak için çaba sarf edebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün hayatınızdaki bazı konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrollü yapmaya çalışın. Gün içinde kendinizle ilgili yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı konularda kısmetli durumlar olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün hayatınızda endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde daha hassas olabilirsiniz. Ortaklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Parasal konularda mücadele gerektiren koşullarla uğraşabilirsiniz. Bazı işleriniz istediğiniz hızda gerçekleşmeyebilir. İkili ilişkilerinizden destek alabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün eşinizi ortağınızı ilgilendiren yeni koşullar var. Birlikte keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz. Gün içinde uğraştıran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Bazı işlerinize yön kazandırabilirsiniz. İşlerinizde önünüze çıkan engelleri aşmak için mücadele verebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Çalışma koşullarınızdaki değişikler gündeminizi etkileyebilir. Teknik konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylar içinde boğulmayın. İlerleme kaydetmeniz için çaba göstermelisiniz. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Harcamalarınızı abartmayın. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinize önem vermelisiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.