1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün yakın çevreniz ve sevdiklerinizle daha fazla ilgilenme gereği duyabilirsiniz. Duygusal yönden alınganlık yaratabilecek durumlara dikkatle yaklaşmaya bakın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün düşüncelerinizde daha yaratıcı ama aynı zamanda hassas olabileceğiniz koşullar var. Yakın çevrenizde ziyaretler, ailevi konular gündeme gelebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün elinizdeki kaynakları daha dikkatli kullanmaya özen göstermelisiniz. Duygusal durumunuz harcamalarınızı daha fazla etkileyebilir

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken duygusal açıdan bağlı olduğunuz konularda fazla dalgalı olabilirsiniz. Ailevi konular da daha çok dikkat çekebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün geçmişten kaynaklar yüzünden kendinizi daha hassas ve etki altında hissedebilirsiniz. Bazı beklentilerinizin yerine gelmemesi mümkün.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün geçmişten kaynaklar yüzünden kendinizi daha hassas ve etki altında hissedebilirsiniz. Bazı beklentilerinizin yerine gelmemesi mümkün.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün ailenizi ve sorumluluklarınızı ilgilendiren konular dikkat çekiyor. Kendinizi daha fazla öne çıkarabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bufün sevdiklerinizle ilgili uğraşlar, uzaklarla ilgili ortaklaşa işler söz konusu olabilir. Duygularınızı daha iyi anlatmanız zor değil.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün sizi duygusal yönden uğraştırabilecek konular söz konusu. Bu nedenle biraz durup içsel bir değerlendirmeye yapmaya gayretmelisiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Ailenize ve eşinize ait konular sizi duygusal açıdan daha fazla meşgul edebilir. Daha iyi bir dinleyici olmaya gayret etmelisiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün severek uğraştığınız bir konu için daha fazla çaba sarfedebilirsiniz. Ancak duygusal açıdan uğraştırıcı durumlar da gündeme gelebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Yaratıcı konulara daha açık bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ortaya koymanız zor olmayacak. Çocuklarla ilgili işlerle de yakından ilgilenebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.