1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 30 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
30 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

30 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün yoğun bir iletişim trafiği sizi bekliyor. Eski bir dostunuzdan cazip bir teklif alabilirsiniz. Bu teklif sayesinde yeni kişilerle tanışabilir, yeni ilişkilere yelken açabilirsiniz. Fırsatları değerlendirmekte fayda var.
BOĞA: Yoğun harcamalarınızdan dolayı maddi sıkıntıya girebilir, canınız sıkılabilir. Ailenizden bu konuda uyarılar alabilirsiniz. Öte yandan partnerinizle aranızda bazı huzursuzluklar çıkabilir ve bu sefer alttan alan taraf olmayabilirsiniz.
İKİZLER: Bugün çevrenize karşı fazla eleştiri ve sorgulayıcı davranışlar içerisine girebilir ve olumsuz tepkiler olabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda sert etkileşimler yaşanabilir. Kendi ifade etmeye çalışırken yanlış anlaşılabilirsiniz.
YENGEÇ: Detaycı, titiz ruh haliniz gün genelinde devam ediyor. Yakın çevrenizle olumlu ilişkiler içinde olacaksınız ve onlardan destek alabileceksiniz. Önemli anlaşmalar, konuşmalar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz.
ASLAN: Arkadaş ve dostluktan yana oldukça şanslı olduğunuz günlerdesiniz. Eski bir arkadaşınızdan bir iyilik görebilir, eski dostlukları yeniden canlandırabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise yeni ortamlarda yeni kişilerle tanışabilirsiniz.
BAŞAK: Bugün gizemli ve çekici görünebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda güçlü ve kararlısınız ve bunu karşınızdakine çok iyi yansıtacaksınız. Bazı iş anlaşmaları yaparken sakinliğinizi korumalı ve tartışmalardan kaçınmalısınız.
TERAZİ: Bugün karamsar ve endişe verici duygular içine girebilirsiniz. Ve bu duygulardan kurtulmak için bazı yenilikler isteyebilirsiniz. Girdiğiniz bu duygulardan sevdiklerinizin desteği ile kurtulacaksınız. İçinize kapanıklığınız sizi manevi bir arayışa yönlendirebilir.
AKREP: Titiz ve her şeyi inceleyen yapınız bugün gün boyunca devam edecek. Sosyal hayat açısından şanslı, bereketli, olumlu geçebilecek bir gündesiniz. Ancak arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kıskançlıklar yapmamalısınız. Sevdiğiniz kişinin üzerine fazla gitmemelisiniz.
YAY: Bugün iş yerinizde birlikte çalıştığınız kişilerle gerilmemeye çalışın. Bu gibi konularda daha stratejik davranmalı, kararlı bir tavır sergileyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle akşam saatlerinde güzel vakit geçirebilirsiniz.
OĞLAK: İş hayatınızda bugün önemli kontaklar kurabilir, anlaşmalar yapabilirsiniz. Ancak biraz daha fazla çalışmanız ve çaba göstermeniz gerekiyor. İş hayatınızda yaşayacağınız sürpriz bir aşkla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.
KOVA: Maddi konularla ilgili olarak ailenizle bazı konuşmalar, paylaşımlar yapabilirsiniz. Bugün daha fedakar ve paylaşımcı olmaya çalışmalısınız. Sevdiğiniz kişiye tutkuyla bağlısınız ancak sahiplenici ve kıskanç tavırlar içine girmemelisiniz.
BALIK: Bugün ilişkiler konusunda yoğun bir gün sizi bekliyor. Eşiniz, iş arkadaşlarınız ve yakınlarınızla olan iletişiminizde olumlu ve yapıcı olmaya gayret etmelisiniz. Özellikle iş yerinizde kariyerinizi ilgilendiren konularda sakin kalmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.