1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 30 YILDIR AYNI YERDE
30 YILDIR AYNI YERDE

30 YILDIR AYNI YERDE

30 yıldır aynı yerde

A+A-

Özdül Muhtaroğlu, 2016 yılının ilk 6 aylık döneminde 25 yatırım projesinin teşvik belgesi aldığını bildirdiSalamis Yolundaki kaldırımda atıl vaziyette duran kamyonet bölge sakinlerinin tepkisini topluyor

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’nın en işlek bölgesi olan Salamis yolu olarak anılan ve giyim mağazaları ile lokantaların bulunduğu bölgede, kaldırım üzerinde 30 yıldır atıl vaziyette duran kamyonet, bölge sakinlerinin tepkisine neden oluyor.

Diyalog’a ulaşan vatandaşlar, 30 yıldır bölgeden kaldırılmayan kamyonetin yayalara ait olan kaldırımı işgal ettiğini belirtti.

“Amerika’ya gittim, öğrenimimi bitirdim, master ve doktoramı tamamladım, geri döndüm kamyonet halen daha kaldırımın üzerinde” diyen bir vatandaş, yurtdışında kesinlikle böyle bir duruma müsaade edilmeyeceğini ileri sürdü.

Park yerinde de aynı işgal söz konusu
Yine aynı bölgede bulunan park yerinde de atıl vaziyette bulunan hurda araçlar bulunması bölge halkının tepkisine neden oluyor.

Mağazalar ve lokantaların bulunduğu bölgeye araçları ile gelen vatandaşların park yeri bulmakta zorlandığını belirten bölge sakinleri, park sorunu olan bir bölgede gereksiz yere park alanlarını işgal eden hurda araçların bir türlü çekilmemesine anlam veremediklerini dile getirdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.