1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 300 KİLO VERDİ
300 KİLO VERDİ

300 KİLO VERDİ

Bakın ne hale geldi?

A+A-

İngiltere'de 444 kiloluk 51 yaşındaki Paul Mason, 2 yılda sıkı bir diyet ve ameliyatla tam 285 kilogram verdi. Şimdi ameliyatla sarkmış derilerini aldırıp sağlıklı bir insan gibi yaşamaya devam edecek.

paul.jpg

Mason bir zamanlar günde 20 bin kalori tüketiyordu. İki yılda iki ameliyat geçirerek yağları alındı. Şimdi kilosu sabit bir duruma gelene kadar ameliyat olmayacak.

Kilo verdikten sonra sarkan derilerinin yürüyüşünde zorluk çıkardığını söyleyen Mason, ameliyatla onların alınması gerektiğni belirtti. Özellikle dizinin gerisindeki deri yürüyüşe büyük engel.

paul2.jpg

Mason şimdi deneyimlerini bir kitapta toplamaya çalışıyor. Bu kitapta insanlara yeme bozukluğu ile ilgili önerilerde bulunacak.

Mason artık mücevher sektöründeki işine yeniden dönmek istiyor. Mason, artık tekerlekli sandayleye daha fazla ihtiyacı olmadığını, yürüyerek işlerini halletmek istediğini belirterek babası öldükten sonra kiloları aldığını belirtti.

paul4.jpg
 

Geçtiğimiz Ocak ayında gelen bu haberden sonra adam zayıflamaya devam etti.Şimdi 144 kilo olan  Paul Mason, tam 300 kilo vermeyi başardı.


Eskiden tekerlekli arabayla yürüyebilen dünyanın en şişman adamı zayıflayınca kendisine bir kız arkadaş bile bulmuş.Adamın belgeselini izleyen Rebecca Mountain, kendisine aşık olmuş.

paul3.jpg
Yeni aşkı ile birlikte hayata daha sıkı bağlanan Paul Mason, hedefinin yüz kilonun altına inmek olduğunu söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.