1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 31 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
31 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

31 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Maddi açıdan zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz sevgili Koçlar. Sıkı çalışıp, yeni projeler, ek işler yapmanın tam zamanıdır. İlişkinizde ise sevginizi açık şekilde ifade etmelisiniz. Partnerinizin buna ihtiyacı var.

BOĞA: Boğalar oldukça keyifli ve neşeli olacaksınız. Gün boyunca finansal konularla uğraşabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin hayatlarını kolaylaştırıyorsunuz ve onların mutluluğu sizi de mutlu ediyor. Öte yandan hayatınıza girmek üzere olan biriyle romantik bir konuşma yapabilirsiniz. Duygularınızı saklamayın.

İKİZLER: Bu sabah işinize oldukça canlı ve enerjik bir şekilde başlayabilirsiniz. Kendinizi her konuda hazır hissedeceksiniz. Kendinize olan güvenciniz ve inancınız tam. Öte yandan bir şeylere adım atmadan iyi düşünün gerçekten isteyip istemediğinizi. Partnerinize yollayacağınız bir çiçek, sevginizi ifade edecek bir sözcük onu çok mutlu edecek.

YENGEÇ: Bugün ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar güne damgasını vurabilir. Öte yandan değiştirmek istediğiniz bazı konularda gerçekçi davranacaksınız. Hayatınızla ilgili önemli bir karar almadan önce ailenizle fikir alış verişinde bulunmalısınız. Zira kafanız biraz karışık.

ASLAN: Duygularınız bugün oldukça karışık olabilir. Hayatınızdaki bazı şeyleri kontrol edemediğiniz hissine kapılabilirsiniz. Umutsuz ve depresif ruh halinde olmaktan kaçınmalısınız. Sevdiğiniz kişiden alacağınız sürpriz moralinizi düzeltecek.

BAŞAK: Başaklar bugün objektif olmalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilere karşı olan ödüllendirici ve sıcak tutumunuz iş çevrenizde fazlasıyla dikkat çekiyor. Sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizde bazı endişeleriniz olabilir. İsteklerinizi açıkça dile getirin.

TERAZİ: Bugün heyecanlı ve sabırsızsınız. Kendinizi çevrenize karşı en iyi şekilde ifade ediyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak, konuşmak ve yeni şeyler deneyimlemek sizin için çok önemli. Bu şekilde geliştiğinizi iyi biliyorsunuz. Aşk hayatınızda ise yeni birlikteliğe adım atabilirsiniz.

AKREP: Bugün enerjiniz oldukça yüksek ve neşelisiniz. İşleriniz planladığınız gibi ilerliyor. Artık isteklerinizi belli bir sisteme oturttunuz ve her çabanızın karşılığını alıyorsunuz. Duygusal hayatınızda ise bugün dikkatinizi sürpriz bir kişi çekebilir.

YAY: Bugün oldukça ciddi ve dikkatlisiniz. Tek başınıza elde ettiğiniz bireysel başarılarınız ödüllendirilebilir. İlişkilerinizde daha esnek olmaya özen göstermelisiniz.

OĞLAK: Gelişmek, ilerlemek için gerekli olan gücü ve enerjiyi bünyenizde barındırıyorsunuz. Gün boyunca ekibinizle birlikte çalışabilir ve fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz. Öte yandan cevap beklediğiniz bir konu ya da kişi hakkında hayal kırıklığı yaşamanız mümkün. Yanlış seçimler yapmaktan kaçınmalısınız.

KOVA: Bugün iş hayatınızda oldukça huzursuz olabilir ve günlük çalışma hayatınıza bu huzursuzluğunuz yansıyabilir. Daha sakin ve soğukkanlı olmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda ise hayallerinizin peşinden gitmelisiniz.

BALIK: Başarılarınız ve işinizle gündemdesiniz. Başarınızın keyfini sürmelisiniz. Öte yandan hayatınızda düşünmekten kendinizi alamadığınız ve sonuçlanmamış bir olay varsa daha sakin ve dikkatli olmanız gerekiyor. İnatçılık ve zorlama işleri daha da zorlaştıracaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.