1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 31 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
31 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

31 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ
Yeni ay yoğunlukla geliyor. Kararlılıkla ilerlediğiniz ve aksiyonlarınızı aldığınız sürece, üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Detaylara odaklanmak, planlamak ve başlangıçlara göstereceğiniz motivasyon sizleri parlatabilir. Zihninizin hızlandığı, işlerin tıkırında ilerlediği bir döneminiz var ki bu ayın ilk yarısına denk geliyor. Bugüne kadar elinizin uzanmadığı konulara da el atmanın vakti geldi. Tohum atma ve sulama dönemi. Tohumlar yeşerene kadar sulama sabrını göstermeniz gerekiyor, aklınızda olsun.

BOĞA
Yeniden aşk zamanı. Bu haber hem bekar Boğalara hem de ilişkisi olanlara…
Öncelikle bekarlardan başlayalım. Bir süredir tanıdığınız, hoşlandığınız, ancak ilerlemeyen, aşk ilişkisine dönemeyen durumlarınız var ise ilerlemelerin olabileceği bir dönemdesiniz. Bu sefer oturup beklemek yerine neden siz bir şeyler yapmıyorsunuz? Yakınlaşmanın, romantik titreşimler göndererek niyetinizi belli etmenin tam zamanı. Giyinin, süslenin, tüm çekiciliğiniz üzerinizde. Kalabalıklarda olun ve bu keyifli dönemin tadını çıkarın.

İKİZLER
Günlük hayatın yoğunlaşmaya başlaması ile birlikte uzun süredir elinizin gitmediği konulara da el atacak motivasyon ve kararlılığı kendinizde bulabileceksiniz. Ay boyunca enerjiniz yüksek. Günlük rutinler ve işlerinize dair her şeyi halledebileceğiniz bir gündesiniz. Şimdi temizlik zamanı yani.kalabalıklarda bulunmak, kısa kısa seyahatlere, eğlenceye ve iletişime daha çok harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu temalar, ay sonuna doğru hayatınızdaki romantik titreşimleri arttırabilir. Biraz eğlenmenin hiç zararı yok. Aşkı gördüğünüzde vakit yaratmaya çalışın, bahane yok.

YENGEÇ
Geçtiğimiz ay maddi konularda bir takım endişeler yaşamış olmanız muhtemel. Belki işler, pazarlıklar zorladı, belki harcamalarınız arttı, belki de gelecek konusunda kaygılandınız. Bunlar dönem dönem herkesin başına gelen şeyler. Önemli olan bunları Kabul edip, gülümseyip, bu konulara dair aksiyon almak. Endişe veren konularda harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Bu noktada yapmak gereken en önemli şey, endişelerinizin gerçeğe mi, yoksa bir kuruntuya mı dayandığını sorgulamak olmalı. Çünkü Yengeç’ler, endişelerinden arındığında neyi nasıl yapması gerektiğini iyi biliyor. Bu nedenle kendinizi mutlu etmeyi, kendinize borçlusunuz.

ASLAN
Odağınızı ve enerjinizi gelirlerinize yoğunlaştırma zamanı geldi. Belki son dönemde yaptığınız önemli değişiklikler, belki de bir takım gelecek planlarınız sizlere gelirlerinizi arttırmanın yollarını bulmanızı anlatmaya çalışıyor. Ne güzel ki bugünden itibaren bunun için verimli ve bereketli bir döneme giriyorsunuz. Geçtiğimiz dönemde yaptığınız hazırlıkları ortaya çıkarma ve gelire dönüştürme dönemi gelmiş bulunuyor. Bu durum, bugüne kadarki işleriniz dolayısıyla size gelecek olan yeni bir iş teklifi olarak ortaya çıkabilir. Yeni müşteriler bulabilir veya yaptığınız iş kolunu değiştirebilirsiniz. Önemli olan verimliliğe ve yaptıklarınızın karşılığını sağlıklı bir şekilde almaya odaklanmanız.

BAŞAK
Geçtiğimiz dönem kapalı kapılar ardında hazırlanma dönemi idi. İçsel olarak da bir şeylere hazırlandınız. Tekrar tekrar yapılan değerlendirmeler, detayları gözden geçirmek ve sessizlik dönemi bitti. Şimdi büyük resme odaklanma ve ortaya çıkma zamanı. Ayın ilk gününden itibaren burcunuza geçecek olan Merkür, kendisini çok rahat ifade edebildiği bir konuda olacak. Bu durum uzun süredir aksayan konuların hızla ilerlemesine katkıda bulunacak. Kendinizi çok iyi ifade edebileceğiniz, zihinsel olarak çok aktif ve verimli olacağınız bir dönem oluşuyor. Her türlü pazarlık, görüşme, sunum, satış çalışmasını halletmeye bakın. Akışın hızlandığını ve üretmenin verimliliğini deneyimleme sizlere çok iyi gelecek.

TERAZİ
Hayatınızın kurulum döneminin sonlarına yaklaşmaktasınız. Geçtiğiniz 2-3 senenizi düşünün. Hayatınızda neleri değiştirdiniz? İş mi kurdunuz? Evlendiniz mi? Yaşadığınız yer mi değişti? Veya bu gibi kurulum konularında önemli dersler almış olmalısınız. Artık hayata bakışınızın, insanların size bakışının eskisi gibi olmadığını aşikar. Bundan sonraki dönemde, aldığınız bu dersleri düşünmek ve her daim hatırlamak için özen gösterin. Tavizler vermek/vermemek, kendi hayatınızı yaşamak/size diretilen hayatı yaşamak arasındaki farkı çeşitli deneyimlerle yaşamış olmanız muhtemel. Bundan sonra vizyonunuzu bu deneyimlerden aldığınız dersleri değerlendirerek belirleyin.

AKREP
Geçen ay hazırladığınız projeleri insanlara anlatma dönemine girdiğinizin bilincinde olmalısınız. Artık biraz kalabalıklarda olmak, derdinizi, davalarınızı, emeklerinizi anlatma zamanı. Maalesef öyle rengarenk bir sosyal hayattan bahsedemiyorum hala. İşleriniz dolayısıyla tanıştığınız ve sizin başarınıza katkısı olacak kişiler ile sosyalleşme döneminde olacaksınız. Bu etkiden faydalanmanın en güzel yolu, sıkıştığınız noktalarda, kendi kendinize çareler üretmeye çalışmak yerine, insanlardan yardım almaktır. Tam da ihtiyacınız olan kişilerin etrafınızda olduğunu bilmelisiniz. Tek yapmanız gereken iletişime geçmek ve yardım talep etmek. Akrep’in verdiği ketum tutum burada işe yaramaz. O yüzden bu güzel etkilere karşı durmayın. Her zamankinden daha fazla konuşun.

YAY
Ailenizle veya evinizle ilgili bir takım konular can sıkıcı görünebilir. Aslında ailenizden birilerinin sizi desteğinize ihtiyaç duyması ve sizin sayenizde şifa görmesi mümkün. Moralinizi bozmayın ve “ne yapabilirim” diye düşünün. Bu çözümü getiren siz olabilirsiniz. Beklenmedik bir romantizm havası ortalığı sarabilir. Özellikle bekar Yay’ların çok hoşuna gidecek olan bu etkiler önünüzdeki günlerde de devam edecek. İşbirliklerinin getireceği bolluğu yaşamınıza almaya özen gösterin.

OĞLAK
Son dönemde ilişkilerinizi yoluna koymak ve mutlu titreşimleri tatmak, içinizi ve kafanızı rahatlatmış olmalı. Partnerinizin yoğun gündemine dair yapmanız gerekenleri yaptınız. Şimdi kendi yolunuza dönme zamanı geldi. Bugün odağınızda kendi istekleriniz, hayattan beklentileriniz ve bunlar için alacağınız aksiyonlar olmalı. Belki bu konularda profesyonel destek alarak önünüzü görmek isteyebilirsiniz. Çok faydalı olacağı şüphesiz. Karar verip, üzerine gidip, disiplinli bir şekilde takip ettiğinizde yapamayacağınız bir şey olmadığını aslında biliyorsunuz. Zaman zaman karamsarlığa kapılmanız normal. Ancak umudunuzu ve motivasyonunuzu canlı tutmanız gerekiyor.

KOVA
Eğlence, aşk, mutluluk sizler için yeni başlıyor. Geniş zamana yayılmış etkiler, herkesin haritasında farklı zamanlarda ortaya çıkabiliyor. Bu nedenle halen aşk hayatına dair bir gelişme yaşamadım diyen Kova’lardansanız üzülmeyin. Romantizmin size adım adım yaklaşmakta olduğunu bilin. Bu romantik titreşimleri hissettiğiniz gün ise, lütfen birden soğuk soğuk, size hiç yakışmayan sessizliğe bürünmeyin. Aşkı ve eğlenceyi yaşamak için tüm dünya ne çok şey vermeye hazır. Ayağınıza kadar gelen bu şansın tadını çıkarın.

BALIK
Geçtiğimiz dönem biraz sizi yormuş olmalı. Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz. Son detaylar için de biraz organize olmak ve koşturmaca gerekiyor. Ama neredeyse bitti. Şimdi sizleri son dönemin o yoğunluğunu unutturacak güzellikte, bambaşka etkiler bekliyor. Bugün sizler için tüm etkiler ilişkiler üzerinden oluşacağa benziyor. Duygusal günler geçirmeniz olası. Bu etkiler mevcut bir ilişkinin tamamen bitişi ve hayatınızı temizlemeniz olarak da ortaya çıkabilir. Etki nasıl oluşursa oluşsun, uzun vadeli bir ilişkinin bitip, sizin için taze bir yol açıldığını bilin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.