1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 31 Aralık'ta hayatını kaybeden adamın Facebook'taki 2016 dileğini binlerce kişi paylaşıyor
31 Aralık'ta hayatını kaybeden adamın Facebook'taki 2016 dileğini binlerce kişi paylaşıyor

31 Aralık'ta hayatını kaybeden adamın Facebook'taki 2016 dileğini binlerce kişi paylaşıyor

31 Aralık'ta hayatını kaybeden adamın Facebook'taki 2016 dileğini binlerce kişi paylaşıyor

A+A-

Amerika'nın Florida eyaletinde yaşayan 31 yaşındaki Matthew DeRemer isimli adamın yazdığı umut dolu yeni yıl mesajı, DeRemer'in aynı gün bir trafik kazasında ölmesinden sonra viral oldu.

31 yaşındaki emekli asker Matthew DeRemer yılın son gününde alkollü bir sürücü ona çarptığında Largo’da motosikletiyle dolaşıyordu. Kaza sonucunda hayatını kaybeden Matthew DeRemer’in aynı gün kişisel Facebook hesabında, ‘Bir günde doğarız, bir günde ölürüz. Bir günde değişebiliriz ve bir günde aşık olabiliriz. Bir günde her şey olabilir’ yazan bir görsel ile paylaştığı yeni yıl notu ise pek çok kişi tarafından paylaşıldı.

Irak’taki görevinden sonra Amerika’ya dönen ve Facebook hesabındaki bilgiye göre ameliyat teknisyeni olarak çalışan DeRemer, 2016 notunda şöyle yazmıştı;

1-636.jpg

2-393.jpg

 

2015’in son günü! Bugün bütün bir yıl boyunca yaptıklarımı düşüneceğim. Kaybettim,kazandım, ailem hiç olmadığı kadar yanımda ve güçlü, sevdiklerimi kaybettim ve yeni dostlar kazandım. Dizlerimin üstünde saatlerce dua ettiğim zamanlar da oldu dualarımda pek çok insana yol gösterdiğim de. Paylaşmayı sevdiğim inancım benim için her gün insanların, hayatların ve şartların zamanlar değişebildiğini gösteren bir uyanış oldu. 2015’in atlattığım, insanlarla paylaştığım ve kendimi yeniden içinde bulduğum zorluklarına teşekkür etmek için bakıyorum ve haydi 2016, seni görelim, daha yapılacak çok şey var!

Bu akşam nerede olacağımı bilmiyorum ancak olacağım yerin olmam gereken yer olduğundan eminim :)'

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.