1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 31 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
31 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

31 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sahip olduğunuz değerler hakkında yenilikler yapmak, imkânlarınızı geliştirmek isteyebilirsiniz. Fakat bu yeniliklere adım atmadan önce iyi bir planlama yapmanız ve sabır göstermeniz gerekmektedir. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylar olabilir. İstediğiniz atılımı yapmakta zorlanabilirsiniz. Planlarınızı ertelemenizde yarar var.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Finansal konularınızın gündeme geleceği bir gün olur. Maddi kaynaklarınızı değerlendirmek için çeşitli yatırım araçlarını araştırabilirsiniz. Alacağınız kararlarda netleşmekte zorluk yaşamanız mümkün. Kontrol edemediğiniz ya da ön göremediğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu konuda yakın çevrenizden fikir alabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün iş hayatınızdaki gelişmeler istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Sakin olmakta yarar var. Zira sözleriniz kılıç gibi keskin olabilir. Elinizde olmayan gelişmelerden dolayı huzursuz olmanız mümkün. Yakın çevrenizde gelişen olaylarla ilgilenmeniz olası. Dikkatinizi farklı bir yöne çevirebilirsiniz. Kardeşlerinizle bir araya gelmek size iyi gelecektir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepkiler vermeniz söz konusu. Gün içinde kendi ihtiyaçlarınıza yönelmeniz mümkün. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Aileniz ve evinizle ilgili uğraşlarda bulunmak size keyif verir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün çalışma ortamınızda hizmet verdiğiniz kurumlarla ilgili faaliyetlerinizi üstlerinizle paylaşabilirsiniz. Ön saflarda olmak isteyeceğiniz bir gün. İş arkadaşlarınız bazı konularda sizden fedakâr davranmanızı bekleyebilir. Bu sizin hoşlanmayacağınız bir durum olur. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar sizi yorabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İş ortamınızda ya da yaptığınız işlerinizde bugün dengeyi kurmakta zorlanmanız mümkün. Farklı taleplere cevap vermek sizi yorabilir. Karşınızdaki insanlara tepkisel davranabilirsiniz. Endişelerinizi arttıran durumların ortaya çıkması olasıdır. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Çalışma hayatında sizi zorlayan konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklar olabilir. Sorumluluklarınız artabilir. Gündeminizdeki konularla ilgili gelecek planlamaları yaparken dikkatli olmanızda fayda var. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylar olabilir. Maddi durumunuzu dengelemede zorlanmanız mümkün.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün yeteneklerinizi kullanacağınız konularda daha başarılı olabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için araştırmalar yapabilir, ilgili konularda eğitimler almak isteyebilirsiniz. Felsefi konularda derin araştırmalara girmeniz mümkün. Yabancı kişilerin öz geçmişlerini okuyup hayata dair bakış açınızı geliştirebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün hareketli ve meraklı olabilirsiniz. Tek bir işe bağlanmak istemeyeceğiniz bir gün. Çeşitli işlerle uğraşabilir, değişiklik arayışı içine girebilirsiniz. Mistik konulara olan merakınızın artması mümkün. Bu konuda çeşitli bilgiler edinmek için araştırmalar yapabilirsiniz. Yurt dışındaki tarihi yerleri ve mistik kişileri merak edebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün geleceğe dair konularınızı düşünürken karamsar bir ruh haline girebilirsiniz. Bazı olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almak, ihtiyacı olan kişilere yardım etmek isteyeceğiniz bir gün. Endişelerinizi dağıtmak için çeşitli uğraşlara yönelmeniz gerginliğinize iyi gelecektir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün kendinizi yorgun ve endişeli hissedebilirsiniz. Bilinçaltınızda olan korkularınızla yüzleşmeniz sizi gerebilir. Ya da içsel hissettiğiniz korkularınızın sebebini anlamayabilirsiniz. Gün içinde daha sakin, rahat olmaya özen göstermenizde yarar var. Kendinizle kalmak, sakin yerlerde olmak veya en yakın arkadaşınızla olmak sizi rahatlatacaktır.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün duygusal dalgalanmalar içinde olabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz olaylarda tartışmacı bir üslupta olmanız mümkün. Gizli kalmış konular kontrolünüz dışında ortaya çıkabilir. Gün içinde sebepsiz endişeleriniz çoğalabilir. Günü daha sakin geçireceğiniz işlerle ilgilenmenizde fayda var.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.