1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 31 YAŞINDA BİR KADIN VE 21 YAŞINDA BİR ERKEK...
31 YAŞINDA BİR KADIN VE 21 YAŞINDA BİR ERKEK...

31 YAŞINDA BİR KADIN VE 21 YAŞINDA BİR ERKEK...

Polis, suçla bağlantılı 2 kişinin daha arandığını açıkladı;

A+A-

POLİS SUÇ ORTAKLARININ PEŞİNDE

Ledra Palas geçiş kapısın ele geçirilen ve beş kilo Sentetik Cannabinoid türü (Bonzai) yapımında kullanılacak 100 gram uyuşturucu hammaddesi ile ilgili soruşturma devam ediyor

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından Ledra Palas geçiş kapısında ele geçirilen ve beş kilo Sentetik Cannabinoid türü (Bonzai) yapımında kullanılacak 100 gram uyuşturucu hammaddesi ile ilgili soruşturma devam ediyor. Hammaddeyi KKTC’ye ithal ettiği esnada suçüstü yakalanan İ.N (K-31) ve uyuşturucuyu Güney Kıbrıs’ta zanlı İ.N’ye verdiği tespit edilen C.T (E-21) ek süre talebi ile dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Polis, suçla bağlantılı 2 kişinin daha arandığını açıkladı.

UYUŞTURUCU HAMMADESİ İLE İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Duruşmada 11 Temmuz saat 15.10 sıralarında Ledra Palas Sınır Kapısı’ndan ülkeye giriş yapmaya çalışan zanlı İ.N’nin üzerine yapılan aramada beş kilo bonzai yapımında kullanılacak 100 gram hammadde bulunduğu açıklandı. Polis, gözaltına alınan zanlının ardından suçla bağlantılı zanlı C.T’ninde Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklandığını açıkladı.Polis,zanlı İ.N’nin uyuşturucu maddeyi aranan şahıslardan birinin yönlendirmesi ve 500 TL karşılığında Güney Kıbrıs’ta zanlı C.T’denaldığını ve Kuzey Kıbrıs’ta yeniden zanlı C.T’ye maddeyi vereceğini itiraf ettiğini söyledi.

SUÇ ORTAKLARI ARANIYOR

Polis, zanlı C.T’nin ise zanlı İ.N’ye verdiği maddeyi Güney Kıbrıs’ta aranan dördüncü şahıstan aldığını itiraf ettiğini belirtti. Polis, zanlı İ.N’ye 500 TL veren şahıs ile zanlı C.T uyuşturucu maddeyi temin eden şahsın arandığını, alınacak ifadeler ve kayıp emareler olduğunu ifade etti. Polis soruşturmanın devam ettiğini, ham maddenin içerisinde bulunduğu naylon poşet üzerinde parmak izi incelemesi yapılması için laboratuvara gönderildiğini belirterek zanlıların 6 gün daha tutuklu kalmalarını talep etti.

Aktarılan tüm olguları değerlendiren mahkeme zanlıların 6 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

 

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.