1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 39 POLİSE “ADLİ VE TRAFİK SORUŞTURMA EĞİTİMİ” KURSU VERİLDİ
39 POLİSE “ADLİ VE TRAFİK SORUŞTURMA EĞİTİMİ” KURSU VERİLDİ

39 POLİSE “ADLİ VE TRAFİK SORUŞTURMA EĞİTİMİ” KURSU VERİLDİ

Polis Müdürlüklerinde görevli 20 personele “Trafik Soruşturma Eğitimi” ve 19 personele de “Adli Soruşturma Eğitimi” verildi.

A+A-

Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Polis Okulu Müdürlüğü’nce İlçe Polis Müdürlüklerinde görevli 20 personele “Trafik Soruşturma Eğitimi” ve 19 personele de  “Adli Soruşturma Eğitimi” verildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 24 Kasım-26 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitimlerde, kursiyerlere; Polis Genel Müdürlüğü’nde görevli eğitmenler tarafından; adli ve trafik soruşturma konularında gerekli yasal mevzuatın yanı sıra, uygulamalı olarak eğitim düzenlendi.  

Eğitimlerde ayrıca kursiyerlere, Girne Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Fadıl Aksun tarafından “İnsan Hakları ve Mahkemede Şahadet Verilmesi”, Başsavcılık’ta görevli Kıdemli Savcı Ergül Kızılokgil tarafından “Yargıç Kaideleri ve Şahadet” ve Emekli Polis Müdürü Özdemir Uzuner tarafından “Araç Sigortaları” konularında konferanslar da verildi.

Eğitimlere katılan polislere ve eğitmenlere, geçtiğimiz Cuma günü Polis Genel Müdürlüğü Mavi Salon’da düzenlenen törenle belge takdim edildi.

Törene, Polis Genel Müdürü (PGM) Vekili Pervin Gürler, PGM II. Yrd. Süleyman Manavoğlu, Kıdemli Yargıç Fadıl Aksun, Kıdemli Savcı Ergül Kızılokgil, Emekli Polis Müdürü Özdemir Uzuner ve diğer polis yetkililer katıldı.

Törende ayrıca, eğitim süresince kursiyerlere bilgi ve deneyimlerini aktararak katkı koyan, Kıdemli Yargıç Fadıl Aksun, Kıdemli Savcı Ergül Kızılokgil ve Emekli Polis Müdürü Özdemir Uzuner’e hizmetlerinden ötürü, PGM Vekili Pervin Gürler tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.    

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.