1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3’LÜ KARARNAME İLE GÖREVDEN ALMA VE ATAMA
3’LÜ KARARNAME İLE GÖREVDEN ALMA VE ATAMA

3’LÜ KARARNAME İLE GÖREVDEN ALMA VE ATAMA

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü 3’lü kararname ile görevden alınan ve atanları açıkladı.

A+A-

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü 3’lü kararname ile görevden alınan ve atanları açıkladı.

Konuyla ilgi yazılı açıklamada, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Hayvancılık Dairesi Müdürü Burcu Vudalı’nın 22.11.2013 tarihinden itibaren bu görevinden alındığı, Gıda, Tarım ve Enerji Bakanlığı, Hayvancılık Dairesi Müdür mevkiine Ercan Sınay’ın 22.11.2013 tarihinden itibaren atandığı kaydedildi.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Ercan Akerzurumlu’nun 22.11.2013 tarihinden itibaren bu görevinden alındığı; Gıda, Tarım ve Enerji Bakanlığı, Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdür mevkiine Kuntay Vurana’nın 22.11.2013 tarihinden itibaren atandığı belirtildi.

Öte yandan, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Devlet Üretme Çiftlikleri Dairesi Müdürü Mehmet Altan’ın 22.11.2013 tarihinden itibaren bu görevinden alındığı; Gıda, Tarım ve Enerji Bakanlığı, Devlet Üretme Çiftlikleri Dairesi Müdür mevkiine Mehmet Biray’ın 22.11.2013 tarihinden itibaren atandığı belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı Dairesi, Danışmanlık ve Siyasi İşler Müdür mevkiine de Güneş Onar’ın 22.11.2013 tarihinden itibaren atandığı kaydedildi

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.