1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Ödemeleriniz yüzünden biraz sıkıntı çekebilirsiniz. Eğer tutarlı harcamalar yaparsanız bu dönemi çabuk atlatacaksınız.

BOĞA: Detaycı yapıcınız sayesinde olayları kolaylıkla çözeceksiniz. Sorunlarınız yavaş yavaş düzeliyor. Gireceğiniz ortamlarda yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

İKİZLER: Hüzünlerinizi ve kaygılarınızı bi kenara koymalısınız. Sürekli dertlenerek moralinizi bozmamalısınız.

YENGEÇ: Karalarınızın arkasında durmalısınız. Kazanç sağlamak istiyorsanız kendinizden ödün vermemelisiniz. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

ASLAN: Beklentileriniz çok yüksek bu durum bazen canınızı sıkıyor. Hayattan her beklediğiniz olmak zorunda değil. Bunun farkına varırsanız daha mutlu olursunuz.

BAŞAK: Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durum iş hayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor.

TERAZİ: Aile ile olan ilişkileriniz önemini bugünde koruyor. Onlara karşı olan tavrınızda, söylediklerinizde dikkatli olmalısınız. Aile içinde birbirinizle olan bağlarınızı sorgulayabilirsiniz.

AKREP: Yeniliklere alışmaya çalıştığınız bu dönemde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hemen pes etmemeli ve çalışmaya devam etmelisiniz. Zaman her şeyin ilacı.

YAY: Sabırlı ve kararlı tutumunuzla hem çevrenizi, hem de sevdiğinizi etkileyebilirsiniz. Karar veremediğiniz bir konu hakkında yeni gelişmeler olabilir.

OĞLAK: Gün içerisinde kişisel gelişiminizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle gereksiz konularda tartışmaktan kaçının. Hedeflediğiniz maddi kazanımları elde edeceğiniz bir dönem.

KOVA: Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak.

BALIK: Kendinizi yanlız hissettiğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan ve ailenizden destek almalı ve sorunlarınızı konuşarak çözmelisiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.