1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ: Çözüme kavuşturmakta zorlandığınız dikkat gerektiren konuları bugün gündeminize almalısınız. İş arıyorsanız görüşmeler için oldukça uygun bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise ailenizle sevdiğiniz insanın arasında kalabileceğiniz durumlar yaşanabilir.

BOĞA: Ruhsal enerjinizi yükseltiyor ve adeta tıkandığınız her konuda nefes aldığınızı hissediyorsunuz. Hüzünlerinizi kaygılarınızı arkanızda bırakarak iş ve özel hayatınızda kendinizi son derece enerjik ve huzurlu hissedeceksiniz.

İKİZLER: Maddi konularda şanslı olduğunuz bir dönem. Maaşınızda ya da gelirlerinizde sürpriz bir artış yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızı ilgilendiren konular söz konusu olabilir.

YENGEÇ: Yeni bir işe başlayabilir yaptığınız işte ön plana çıkarak maddi manevi olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kısa süreli bir tartışma yanlış anlaşılan drumları açıklığa kavuşturabilir.

ASLAN: Güne yeni insanlarla tanışarak başlayabilir bu kişilerin oldukça farklı fikir ve önerileriyle karşılaşabilirsiniz. Bir ilişki içinde değilseniz ayaklarınızı yerden kesecek birine rastlamanız mümkün.

BAŞAK: Bugün duygusal konularda fazlasıyla hassas davranabilirsiniz. Beklediğiniz haberler gecikebilir umutsuzluğa kapılmayın. Maddi olarak şartlarınızı iyileştirmek için bazı düzenlemelerde bulunmanız sizleri rahatlatacak.

TERAZİ: Bugün işinizle ilgili konularda kararsızlıklardan sakınmanız konusunda uyarıyor. Aklınıza ilk gelen doğrudur bilinciyle hareket edin ve kimsenin sizi doğru bildiklerinizden uzaklaştıracak kararlar almanıza sebep olmalarına izin vermeyin.

AKREP: Kadın ve erkek ilişkilerinde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Aile bireyleriniz de bu durumun içinde olabilirler. Fiziksel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Duygusal konularda yapacağınız ani çıkışlar karşıt fikirlerle çatışmaları arttırabilir.

YAY: Gökyüzü bugün özel yaşamınızda konular üzerinde bir hayli düşünceli olup kararlar alacağınıza işaret etmekte. Beraber olduğunuz insana duyduğunuz sevgi ve güveni sorgulayacağınız sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket edeceğiniz bir gündesiniz.

OĞLAK: Emin olun sezgileriniz sizi yaşadığınız ikilemden kurtarabilecek kadar kuvvetlidir. İş hayatınızda ise bir takım engeller yaşansa da kıvrak zekanız ve haklarınıza sahip çıkar tarzda yaklaşımlarınızla hepsinin üstesinden geleceksiniz.

KOVA: Gökyüzü bugün iç huzurunuzu yakalayabilmiş olmanın huzuru ile günün her saatini keyifle geçirerek zihinsel konsantrasyonunuzun oldukça yüksek olduğuna işaret etmekte. Bugün iş hayatınızda zorlandığınız ve tamamlamakta zorlandığınız konulara öncelik vermelisiniz.

BALIK: Disiplinli ve çalışkan tavırlarınızla mesleğinizde ön plana çıkacaksınız. Bugün evinizle ilgili değişiklikler yenilenme içinde oldukça uygun bir gün.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.