1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Çalışma hayatınızla ilgili sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. İleriye dair plan ve program yaparak gününüzü değerlendirebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde dağınık enerjiler var, duygusal açıdan etki altında olabilirsiniz. İş ortamında abartılı düşünceler söz konusu olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Güzel olan şeyler için rahatlıkla harcama yapabileceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel açıdan yararlı konulara yönelmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz işlerde abartıya kaçabilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı tutumlar söz konusu. İş hayatınızda risk almak isteyeceğiniz durumlar da olabilir. Hoşça vakit geçirmek isteyeceğiniz yerlere gidebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Güven duyduğunuz kişilerle birlikte olmak isteyebilirsiniz. Geçmişe yönelik konular gün yüzüne çıkabilir. Gün içinde işlerinizi tamamlamakta zorlanabilirsiniz. Duygusal açıdan değişken koşullarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Çok hareketli bir gündesiniz. Evdeki işlerinizi tamamlamak iyi olacak.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Zihinsel açıdan harekete geçirici durumlar söz konusu olabilir. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş yerinde toplantı ve yazılı iletişimin yoğun olduğu saatler var. Alınması gereken kararlarda veya imzalanacak sözleşmelerde dikkatli olunmasında yarar var. Bugün yoğun bir düşünce alışverişi içindesiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bütçenizle ilgili konularda daha aklıselim davranmanızda fayda var. Bu konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizle ilgili heyecanlı gelişmeler olabilir. Bazı konularda abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. İşle ilgili konularda, başkalarından destek alabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Duygusal olarak hoşlandığınız konularla ilgilenmek size keyif verecektir. İş hayatınızda sorumluluk almak için uygun bir gün değil. İkili ilişkilerinizde krizler olabilir. Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün olayların nereye gideceğini kestirmek kolay olmayabilir. Bilemediğiniz konularla ilgili sıkıntılar keyfinizi kaçırabilir. Gün içinde kafa karışıklığı olabilir. Önemli kararlar alırken özen göstermenizde fayda var. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar gelişebilir. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya bakmalısınız. Gerçekçi olun.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler var. Geleceğinizle ilgili beklentiler hafta sonunuzu etkileyebilir. Gün içinde olaylara abartılı tepkiler verebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerinizde dikkat etmelisiniz. Aşk hayatında sizi zora sokacak konulardan uzak durmaya çalışın. Kabullenme içinde olacağınız zamanlar olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Toplum önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için heyecan duyabilirsiniz. Bazı davranışlarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Ailenizle ilgili konuları da göz ardı etmemeye özen gösterin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Düşünceleriniz başkalarına abartılı gelebilir. İkili ilişkilerinizde dengeyi kurmaya çalışmalısınız. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek daha kolay olacak. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Finansal konularla ilgili ciddi kararlar vermek gerekebilir. Ortaklı para konuları gündeminizi etkilemeye devam ediyor. Duygusal yönden bağlayıcı koşulların etkisi altında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fikirlerinizi biraz daha sakinleştirmelisiniz. Zevk aldığınız konular için harcama yapabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Eşinizle ilgili konular bugünde gündeminizi etkileyebilir. Denge arayışında olacağınız koşullar var. Zihinsel açıdan heyecan duyduğunuz konulara yoğunlaşabilrsiniz. Yaptığınız işlerde abartıya kaçma eğilimindesiniz. Eşinizle ilgili uğraşlar, başkalarından kaynaklanan durumlar bugün sizi oldukça meşgul edebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.