1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 4 çocuklu anne sonunda gerçeği açıkladı!
4 çocuklu anne sonunda gerçeği açıkladı!

4 çocuklu anne sonunda gerçeği açıkladı!

Aslında sandığınız gibi değilim

A+A-

4 çocuk doğurmasına rağmen fiziğinin ne kadar düzgün olduğuna dair iltifatlar almaktan bıkan anne, sonunda gerçeği açıkladı.

Kimberly Henderson mükemmel bir vücuda sahip olduğuna dair iltifatlar almaya alışık. Whitney Houston’a ait “How Will I Know” şarkısını ninni şeklinde cover'layarak online şöhrete kavuşan müzisyenin 4 çocuğu var ve düzenli spor yapıyor. Ancak yine de çatlakları ve sarkmış bir göbeği var. Karnını dümdüz ve sıkı gösteren photoshop'lanmış bir fotoğraf arkasına saklanmak yerine, Henderson kendi gerçekliğini sahipleniyor ve sosyal medyada paylaşıyor.

1-361.jpg

Facebook sayfasında bir selfie'sini paylaşan Henderson, karnını göstererek ilham veren bir bakış açısı sunuyor: "...her sabah 4 gülen güzel surata uyanıyorum ve bunun sarkmış karna ve çatlaklara değdiğini tekrar hatırlıyorum." Anne olmanın kendisi için six-pack sahibi olmaktan daha önemli olduğunu da sözlerine ekliyor.

2-196.jpg

Güçlü ve güzel kadınların güzellik standartlarını yeniden tanımladıklarını ve görsel basının gerçekçi olmayan kadın figürü bombardımanına karşı duruş aldıklarını görmek gerçekten çok güzel.

3-110.jpg

FACEBOOK'TA PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFI

4-056.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.