1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Kişisel alanda daha aktifsiniz. Sabah saatlerinde yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilir, sorumlu olduğunuz işlerinizde hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Kardeşlerinizle zaman geçirebilir, fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Günün ikinci yarısında ailenizle ilgili durumlardan etkilenebilir, geçmişte kalan konularla ilgili yeniden harekete geçebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün işlerinizi yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konuları paraya çevirmek isteyebilir, konusunda uzman olan kişilerle görüşebilir, İşlerinizde desteklenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Eve ait konular da önemli. Günün ikinci yarısında hareketli koşullar olabilir. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecektir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Yakın çevreniz hareketli. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilir, üstlerinizin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Günün ikinci yarısında gereksiz harcamalardan uzak durun. Yeteneklerinizle ilgili olan konularda harekete geçebilirsiniz. Eğitim konularında ani değişiklikler olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün parasal işlere önem verebilirsiniz ancak bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi riske atmamalısınız. İşlerinizi toparlamak için zaman yaratmalısınız. Sorumluluklarınızda değişiklikler olabilir. Teknik konulara dikkat etmenizde fayda var. Duygusal destek almak isteyebilir, hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Yalnız başınıza kalmak isteyebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken geleceğe yönelik konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Aynı iş çevresinde olduğunuz kişilerden fikir alabilir, sorumlu olduğunuz konulara başkalarıyla çalışabilirsiniz. Şahsi alanda daha kararlısınız. İlerleyen saatlerde yoğunluğunuz artabilir. Sağlık, düzen ve ailenizle ilgili konularla da ilgilenmeniz mümkün.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda değişiklik olabilir ve üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Bazı elde olmayan durumlar yaşanabilir. Gün içinde sebebini göremediğiniz ani değişiklikler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için sizden daha bilgili insanlarla görüşebilirsiniz. Fikirlerinizde fazla iddiacı olmamalısınız. Akşam saatlerinde daha sosyal olabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sabah saatlerinde yeni başlangıçlar için fırsatlar çıkabilir, bunun için yeni fikirler ortaya koymanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili olan konular gündeminizi meşgul edebilir, çevrenizdeki değişimlere ayak uydurmanız söz konusu olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda iletişimden kaynaklanan değişiklikler olabilir, bu nedenle konuştuğunuz kişilere dikkat etmelisiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün mesleki konularda kendinizi daha çok göstermek isteyebilirsiniz. Günün ilk yarısında kendinizi daha fazla baskı altında hissetmeniz mümkün. Bazı konuları yeniden harekete geçirmek için çaba göstereceksiniz. Finansal konularda yenilenme içinde olabilir, ortaklık konularını çözümlemeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde değişik konularla ilgilenebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Eşinizle ilgili konularda yapıcı davranmaya çalışın. Uzaklarla ilgili uğraşlar da var. Eski konular yeniden gündeme gelebilir dikkat edin. Eğitsel konularda değişiklik yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarından alacağınız fikirler sizi rahatlatabilir. Akşama doğru ortaklık konularında engellemeler olabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeme gelebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir. Değişikliklere açık durmalısınız. Çalışma ortamınızda hızlı değişiklik yapmanız gerekebilir. Sizi yoran konularda çok ısrarcı davranmayın. Günün ilerleyen saatlerinde eşinizle ilgili olan konular sizi meşgul etmeye başlayabilir. Karşınızdaki insanlara kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bu sabah keyif aldığınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular önemli. Çocuklarınızla ilgili konularda yeni fikirlere açık olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları başkalarını da dahil edebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde sizi yoran koşullar gündeme gelebilir. Daha sabırlı olun.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bazı uğraştırıcı konular var. Gün içinde toprak ve emlak ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Teknik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizle birlikte ilerlettiğiniz işleri tekrardan canlandırabilirsiniz. Günün ikinci yarısında daha keyifli koşullar söz konusudur. Sevdiğiniz insanlarla zaman geçirebilir, sosyalleşebilirsiniz. İletişimden kaynaklanan değişiklikler olabilir.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.