1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün duygusal açıdan oldukça duyarlı olacaksınız. Özel hayatınızla sosyal yaşamınızı dengeleme sorununuzu çözdünüz artık. Sizi zorlayan bazı konuları yavaştan almaya ne dersiniz? Bu da bir çözüm yolu.

BOĞA: Boğalar hata yapmaktan, yanlış yapmaktan korkmayın. Bu da bir kazanımdır, deneyimdir. Hata yapma hakkınızı kullanın. Kendinizi çok fazla kasıyorsunuz. İlişkiniz geçmişe oranla ideal seviyede bulunuyor siz aksini düşünseniz de.

İKİZLER: Şu sıralar her şeyi kontrol etme hastalığına tutulmuşa benziyorsunuz. Neden çalışma arkadaşlarınızı kendi haline bırakıp, sorumluluklarının bilincine varmalarına izin vermiyorsunuz? Hem sizin de biraz dinlenmeye ihtiyacınız var değil mi?

YENGEÇ: Sizin için yeni fırsatlar geliyor. Kariyerinizde şanslı olduğunuz bir süreç. Yeteneklerinizi size özel ve eğlenceli bir şekilde ortaya koyarsanız beklemediğiniz teklifleri alabilirsiniz. Sevgilinizle eğlenmek bu akşam size iyi gelecek. 

ASLAN: Bugün oldukça sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Öte yandan kendi işinizle meşgulseniz daha fazla kazanmanın yollarını arayacak ve bu konuda bazı girişimlerde bulunacaksınız. Erkek Aslanlar için tavsiyemiz sevgiliniz sizden daha fazla kazanıyor diye alınganlık yapmamanız yönünde.

BAŞAK: Bugün oldukça özgürlükçü ve baskıya tahammül edemeyen bir imaj çiziyorlar. Alışılmadık ve farklı şeyler yapmak isteyeceksiniz. Duygusal yaşamınızda ise partnerinizle ilgili her konuda oldukça hassas ve duyarlı davranıyorsunuz.

TERAZİ: Bugün bazı ikilemlerde kalmanız olası. Kafanız karışık, nasıl davranmanız gerektiğiniz bilmiyorsunuz ancak olayları müzakere etme yeteneğiniz sayesinde bu durumdan kolayca sıyrılabilirsiniz. 

AKREP: İsteklerinizle ilgili kafanızda bazı resimler oluşturuyorsunuz ve tükenmez enerjinizle bu resmi çizmek için çabalıyorsunuz. Burada dikkat etmeniz gereken şey akılcı olmaktan uzaklaşmamak olacak. Fazla hayalci davranmayın.

YAY: Yaylar otoriteye karşı geliyor. Bu tavrınız kariyerinizde bir dönüm noktası olabilir. Kendinizi saygı çerçevesinde otorite konumundaki kişilere ifade etmeye çalışın. Akşam saatlerinde ise dostlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz.

OĞLAK: Hedefleriniz bugün ön planda olacak. Kendinizi geliştirmek, yenilemek arzusundasınız. Ruh haliniz oldukça hareketli olacak, kafanıza estiğinde çıkıp alışveriş yapabilirsiniz. Kendinizi yepyeni bir aşkın ortasında bulmaya ise ramak kaldı…

KOVA: Bugün doğru yönde hareket etmek, doğru kararları vermek gibi bir sezgisel yetenek sizinle olacak. Bir arkadaşınıza gönüllü stil danışmanlığı yapabilir, gün boyunca onunla ilgilenebilirsiniz. Seyahat ve eğitim konusunda beklenmedik bazı fırsatlar kapınızı çalacak.

BALIK: Bugün yaşadığınız bazı problemleri çözmek adına ideal bir gün. Eğer sizden herhangi bir konuda cevap bekleyen biri varsa ona hemen cevap vermeyin, uygun zamanı beklemek akıllıca bir taktik olacak. Bu akşamı evden uzakta geçirebilirsiniz.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.