1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Erken saatlerde evde herkes bir diğerini yanlış anlama eğiliminde. Bunu ilerleyen saatlere taşımazsanız aslında işbirliği halinde hepinize yarayacak pek çok yarım işi tamamlama ve hız kazanma şansı elde edeceksiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sabah saatlerindeki bazı konuşmalar siz dahil olmasanız bile canınızı sıkabilir. Kırıcı sözcükler kullanmaktan kaçının. Gün ortası hareket halinde olacağınız işler ve ikna yolunu kullanacağınız şeyler için elverişli olacak.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Günün ilk yarısında maddi konularda yanınızdaki kişilerle hem fikir olmakta zorlanabilirsiniz. Bu açıdan isteklerinizi elde etme şansı, ilerleyen saatlerde doğacak. Paranın satın alabileceği şeyler sizi bugün mutlu edecek.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Günün ilk yarısında konuşmalarınız yanlış anlaşılabilir. Duygusal hassasiyetleriniz beklemediğiniz şekilde bencilce bulunabilir. İlerleyen saatlerde daha net ve kararlı tavırlar, kırılganlığın yerini netliğin alması iyi olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün zihinsel olarak yorucu işlerden uzak durmakta fayda var. Erken saatler baş ağrısı ve gerginlik riski olabilir. Dinlenmeye ve belki de rahatlatıcı bir takım aktivitelere yönelmeye ihtiyacınız olan bir tatil günü olacak.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Günün ilk yarısında katılacağınız davetler, arkadaş toplantıları ve sosyal ortamlar beklediğiniz kadar keyifli olmayabilir. Kalabalığın içinde gerçek paylaşımlar yaşanamayabilir. Birebir desteğinize ihtiyaç duyanlar var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün her şeyi çok fazla kontrol eden, herkes adına karar veren ve söz hakkı tanımayan haller hoş karşılanmayabilir. Size göre eğlenceli ve güzel vakit geçirme aracı olan bir şey bir başkası için zaman kaybı olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün sizin için önemli bir konuda size göre daha tecrübeli olduğuna inandığınız ya da belki de olaylara mantıklı bir pencereden bakabileceğine, objektif olacağına inandığınız birinin görüşlerine başvurmak iyi olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün paylaşımlar konusu günün ilk yarısında biraz sıkıntılı. İş bölümü ve destekleşme söz konusu olduğunda taraflar pek gönüllü olmayabilir. İlerleyen saatlerde bu açıdan çok daha fazla motive olacak karşınızdakiler.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün eşinizle bir arada olacağınız, birlik halinde yapacağınız işler, karşılıklı beklentilerin karşılanması ve diğeri adına yapılan fedakarlıklar gündeminizde olacak. Onun sizden beklentisi sizinkinden çok daha fazla olacak.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İşe yarar şeyler yapmak ve zamanı verimli bir şekilde değerlendirmek istiyorsunuz bugün. İlerleyen günlerinizi kolaylaştıracak hazırlıklar ve planlamalar yapmak, düzenleme ve işleri toparlama adına uğraşmak iyi olabilir

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün kısa bir gezi programı yapmak, hobilere ayrılacak zaman, çocuğunuzla ilgili konuları ele almak, onunla eğlenmek amaçlı bir arada vakit geçirmek iyi gelebilir. Bir harcama yapmadan da bu eğlenceyi yaratabilirsiniz.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.