1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 4. Eleme Adayı da Belli Oldu!
4. Eleme Adayı da Belli Oldu!

4. Eleme Adayı da Belli Oldu!

İşte o isim...

A+A-

Survivor'da geçtiğimiz hafta araba veren büyük ödülü Gönüllüler takımının kaybetmiş olması büyük moralsizlik yarattı. Sonraki Survivor dokunulmazlık oyunlarını da Gönüllüler takımı kaybedince içlerinden 4 kişiyi eleme potasına sokmak durumunda kaldı. Peki Survivor'un bu haftaki eleme potasına giren yarışmacıları hangisi? Yarın akşam gerçekleşecek olan eleme için heyecan dorukta...

Survivor'da her Salı olduğu gibi yarın akşam da eleme heyecanı yaşanacak. Survivor'un bu haftaki eleme adayları olan 4 kişi belli oldu. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Gönüllüler takımından Berna, Anıl, Volkan ve Elif potaya çıktı. İçlerinden en düşük SMS oyunu alan Survivor hayallerine veda edecek.

Survivor adası tüm sürprizleri ve tüm heyecanları ile yarışmalarına devam ediyor. Son olarak hafta sonu üst üste iki gün dokunulmazlık oyunu oynandı. Gönüllüler takımı her iki dokunulmazlık oyununu da kaybettiği için eleme adaylarını belirlemek zorunda kaldı. Kurallara göre gönüllüler takımı 4 eleme adayı belirleyecekti. Yapılan bireysel dokunulmazlık oyunları ile beraber eleme potasına giren dört yarışmacı Berna, Anıl, Volkan ve Elif oldu. Bu sonuca göre gönüllüler takımından yalnızca Ogeday ve Gökhan eleme potasına girmeyerek yapılacak elemede elenmemeyi garantilediler. Diğer taraftan ünlüler takımı da dokunulmazlık oyunlarını kazanarak bu eleme gecesinde de rahat olmayı kesinleştirdiler. Özellikle ünlüler takımı kazandıkları büyük araba ödülünün üstüne bir de dokunulmazlık oyunlarını kazandıkları için bir hayli mutlu görünüyorlar. Yapılacak bu eleme gecesinin ardından gönüllüler takımı ünlüler takımı karşısında yarışmacı sayısı olarak bir kişi eksik hale gelecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.