1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 4. ETAP TAMAMLANDI
4. ETAP TAMAMLANDI

4. ETAP TAMAMLANDI

4. Etap Tamamlandı

A+A-

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen 4'üncü Etap karşılaşmaları sonunda "Gençler"'de Mehmetali Sözgen, Veteranlar'da ise Rüstem Aygünlü 4'cü Etabı 1'inci tamamlayan sporcular oldular.

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından organize edilen 2014-2015 Ferdi Bilardo Şampiyonası'na geçtiğimiz gün (1 Kasım 2014, Cumartesi) "Gençler" ve "Veteranlar" kategorilerinde oynanan 4'üncü Etap karşılaşmaları ile devam edildi.

Number Eight Bilardo Salonu'nda gerçekleştirilen turnuva 14+1 (Straight Pool) disiplininde oynandı. Saat 10:00'da başlayıp gün boyu devam eden karşılaşmaların sonunda finalde rakibi Mustafa Alnar'ı mağlup eden Mehmetali Sözgen ile rakibi Mücahit Çelikağ'ı mağlup eden Rüstem Aygünlü 4'üncü Etap'ı 1'inci tamamlayan sporcular oldular.

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından bu yıl gerçekleştirilen yeni uygulama ile "Gençler" ve "Veteranlar" kategorilerinde bu hafta sonu oynanacak 5'inci Etap karşılaşmalarının ardından "Gençler", "Yıldızlar1" ve "Veteranlar kategorilerinde ilk 4 sırayı alan sporcular "Büyük erkekler" Ferdi Bilardo Şampiyonası'nda mücadele etmeye hak kazanacaklar.

Daha önce oynanan ilk 3 Etabın galipleri "Gençler"de Osman Şanlısoy, Berk Soykara ve Mehmetali Sözgen, "Veteran"larda ise Mehmet Şanlısoy ile iki kez RüstemAygünlü olmuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.