1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “4. EVLİLİK VE DÜĞÜN HAZIRLIKLARI FUARI” AÇILDI
“4. EVLİLİK VE DÜĞÜN HAZIRLIKLARI FUARI” AÇILDI

“4. EVLİLİK VE DÜĞÜN HAZIRLIKLARI FUARI” AÇILDI

Unifex Fuarcılık tarafından düzenlenen “4. Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı” açıldı.

A+A-

Unifex Fuarcılık tarafından düzenlenen “4. Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı” açıldı.

Girne’de Cratos Premium Hotel de gerçekleştirilen fuar, 19 Ocak’a kadar sürecek 15.30-23.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Unifex Fuarcılık Org. Ltd.’den verilen bilgiye göre, açılışı dün akşam yapılan fuarda, Bahar Doratlı Wedding Design firması gelinlik defilesi düzenledi.

Fuara, evlilik sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 22 farklı iş kolundan 67 firma katılırken, her yıl evlenecek çiftler ile firmaları bir araya getiriyor.

Fuarda, Gelinlik ve Abiye, Damatlık, Düğün Mekânları, Davet Organizasyon Firmaları, Davetiye, Nikâh Şekeri, Pasta, Takı-Pırlanta, Güzellik Merkezleri, Fotoğraf Hizmetleri, Ses - Işık, Müzik, Araç Kiralama, Kuaförler, Balayı, Kozmetik, Mobilya, İç Mimar, Ev Aksesuarları ve Emlak kadar birçok farklı alanda stant bulunuyor.

Fuar boyunca Gelinlik, Damatlık, Abiye kıyafet, Takı, İç Çamaşırı gibi defileler düzenlenecek, gelin başı şovları, kına geceleri, damat tıraşı gibi şovlar yapılacak, çiftler düğün ve ev ihtiyaçlarını aynı anda görerek alternatifler arasında karşılaştırma yapma ve fuara özel çeşitli kampanyalardan faydalanma fırsatını yakalayacaklar. Fuar boyunca ziyaretçilere “Düğün Hazırlıkları Rehberi” de dağıtılacak.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.