1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Koçlar aile içinde tartışmacı bir tutumda bulunabilir ve kırıcı olabilirsiniz dikkat! Sevdiğiniz kişi tarafından yanlış anlaşılabilir ve duygusal tepkiler alabilirsiniz.

BOĞA: İşlerinizde kontrolünüz dışında gelişen durumlar yüzünden aksamalar yaşanabilir. Moralinizi bozmayın. Öte yandan ilişkinizde yaşadığınız kötü gidişi durdurmak adına olayları kontrol etmek yerine akışına bırakmayı denemelisiniz.

İKİZLER: İkizler burcu kişileri bugün aklınızda birçok fikir var. Bunları uygulamak adına hemen harekete geçeceksiniz. Ailenizi çok ihmal ediyorsunuz..

YENGEÇ: İlişkinizin önem kazandığı bir gün. Sevdiğiniz kişiden önemli bir sorunun cevabını bekliyor olabilirsiniz. Öte yandan iş arkadaşlarınızla tatsız diyaloglar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise ailenizle vakit geçirmek sizi rahatlatacak.

ASLAN: Bugün öğle saatlerine kadar gergin ve huzursuz ruh haliniz öğleden sonra yerini canlı ve enerjik ruh haline bırakacak. Hayattan zevk almak isteyebilir, sizi eğlendirecek ve neşelendirecek aktiviteler ile uğraşabilirsiniz.

BAŞAK: Gün boyunca kendinizi tatsız ve neşesiz hissedebilirsiniz. Kendinizi olumsuz düşüncelerin kucağına bırakabilir, negatif bir ruh halinin içine girebilirsiniz. Yapacağınız bazı anlaşmalar sizi kayıplara sürükleyebilir, dikkatli olmalısınız.

TERAZİ: Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz üzerine düşünebilir ve onların size karşı olan tutumlarını kendi içinizde değerlendirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden alacağınız sürpriz bir haber ruh halinizi olumlu şekilde etkileyecek ve bugününüzü mutlu geçirmenizi sağlayacak.

AKREP: Bugünlerde arkadaşlarınızdan tavsiyeler alabilirsiniz. Öte yandan ailenizle ilgili can sıkıcı gelişmeler yaşayabilir, duymak istemeyeceğiniz türden bazı haberler alabilirsiniz.

YAY: Bugün aşk hayatınız gündemde olacak. Sevgilinizle birlikte eğlenceli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Öte yandan aile içinde beklemediğiniz bazı olaylar açığa çıkabilir. Bu olayları hoş karşılamalı ve ani tepkiler vermemelisiniz.

OĞLAK: Bugün size yorabilecek koşuşturmalar yaşayabilirsiniz. Günlük işleriniz sizi bitkin bırakabilir. Huzursuz düşünceler enerjinizi ve moralinizi düşürebilir. Alacağınız iş teklifleri arasında kalabilirsiniz. Doğru seçim yapmak için acele etmemekte fayda var.

KOVA: Gün boyu sakin olacağınız bugünde kendinizi bir anda bulunduğunuz ortamın merkezinde bulabilirsiniz. Bazı gizli konular gündeme gelebilir, bazı haberler sizi şaşırtabilir. İş yaşamınızda önemli değişim ya da yeniliklerin yaşanacağı bir dönem.

BALIK: Bugün orijinal ve ilginç organizasyonlara katılabilirsiniz. Kendinizi enerjik ve mutlu hissedebilirsiniz. Öte yandan sizden uzakta yaşayan aile bireyleriyle ilgili haberler sizi sevindirebilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.