1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 4 GÜN DAHA İÇERİDELER!
4 GÜN DAHA İÇERİDELER!

4 GÜN DAHA İÇERİDELER!

Soruşturma devam ediyor.

A+A-

Üzerlerinde 24 gram uyuşturucu bulunan Ergün Damla ile Ben James Hines hakkındaki soruşturma devam ediyor

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından Girne’de düzenlenen operasyon sonucu tutuklanan  Ergün Damla (E-47) ile Ben James Hines (E-21) hakkındaki polis soruşturması devam ediyor.

Üzerlerinde 24 gram uyuşturucu bulunan zanlılar dün ek süre talebi ile yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada 28 Ekim saat 19.45 sıralarında bir marketin araç park yerinde, polis tarafından kiralık bir araç içerisinde ve araçta bulunan zanlılar üzerinde yapılan aramada Ben James Hines’in takmakta olduğu çanta içerisinde 21 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi. 

Polis, zanlı Hines’in eşofmanın cebinde ise 3 gram uyuşturucu bulunduğunu kaydetti. Polis, yapılan soruşturmada gönüllü ifade veren zanlının uyuşturucu maddeyi 24 Ekim tarihinde Ergün Damla’nın 10 paket halinde Güney Kıbrıs’tan, 2 paketini kimlikleri henüz tespit edilemeyen şahıslara toplam 360 TL’ye verdiğini itiraf ettiğini açıkladı.

Soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler olduğunu, iki kişinin arandığını kaydeden polis, zanlıların 4 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlıların soruşturma amaçlı 4 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.