1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 4 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAKLAR!
4 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAKLAR!

4 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAKLAR!

İhbar üzerine yakalanmışlardı...

A+A-

4 gün daha tutuklu kalacaklar

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi Ekipleri aldığı bir ihbar üzerine Lefkoşa’da gerçekleştirdiği operasyonda uyuşturucu içeren hapları satmaya hazırlanırken suçüstü yakalanan Taha Yılmaz ve Ekrem Yavuz aleyhine başlatılan soruşturma devam ediyor. Tutukluluk süresi dolan zanlılar dün ek tutukluluk talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Analiz raporları bekleniyor

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram mahkemede verdiği ifadesinde Taha Yılmaz ve Ekrem Yavuz’un 23 Aralık tarihinde Lefkoşa’da yapılan operasyonda suçüstü yakaladıklarını anlattı. Polis çavuşu Mehmet Bayram zanlıların mahkeme emri ile 24 Aralık tarihinde tutuklandıklarını ve alınan 2 günlük tutukluluk süresinde zanlıların gönüllü ifade vererek suçlarını itiraf ettiklerini söyledi.

Soruşturma memuru ayrıca emare olarak alınan uyuşturucu içeren hap, 10 gram bonzai ve 39 kök hintkenevirinin Devlet Laboratuvarı’na gönderildiğini ve sonuçlarının henüz gelmediğini kaydetti. 

Polis: Soruşturma çok ciddi

Taha Yılmaz ve Ekrem Yavuz aleyhine soruşturmayı yürüten polis çavuşu Mehmet Bayram alınan 2 günlük tutukluluk süresinde 8 kişinin sorgulandığını ve 3 kişiden ifade alındığını söyledi. Soruşturmanın oldukça ciddi olduğunu ve kayıp olan emarelerin arandığını ifade eden Bayram, zanlıların soruşturmanın selameti açısından 4 gün daha poliste tutuklu kalması talebinde bulundu. 

Doktor kontrolünden geçirilecekler

Yargıç Gökhan Asafoğulları huzurunda görüşülen ek  tutukluluk duruşmasında polisin başlatmış olduğu soruşturmada alınan 2 günlük tutukluluk süresinde 8 kişinin sorgulandığını ve 3 ifade alındığını, soruşturmanın selameti açısından   Taha Yılmaz ve Ekrem Yavuz’un 4  gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.  Asafoğulları ayrıyeten zanlıların doktor kontrolünden geçirilmelerine direktif verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.