1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün hem üstlerinizle hem de arkadaşlarınızla olan iletişiminiz güçlenecek. İfadelerinizde anlaşılır olmaya dikkat etmeniz yararınıza olacaktır. Aklınıza ilk geleni söylemeden önce sakin olmanız gerginlikleri önleyebilir. Yeni başlangıçlar için acele karar almak yerine detaylı araştırma yapmanız daha uygun olacaktır.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için öncelikle elinizdeki işleri tamamlamanız uygun olacak. Yeni projelere yer açmak için tamamlanmalar olmalı. İş ve hedefler öncelikli konularınız arasında olabilir. Gelecek yönünde daha kararlı olabilirsiniz. Bugün aynı zamanda ev ve ailenize yönelik konularla da karşılaşabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Zihinsel açıdan üretken, yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Bu çalışmalar sayesinde yenilikler yapabilir, farklı inanç ve kültürler hakkında ilginç tespitler ortaya çıkartırsınız. İkili ilişkilerinizde daha hassas bir tutum içinde olacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli ortamlar yaratmak için uygun fırsatlar bulabilirsiniz. Oldukça aktifsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İş hayatınız ile duygusal hayatınızı birbirine karıştırmamaya çalışın. Bugün kendinizi daha girişken ve canlı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Toplum önüne çıkmak sizin için test edici olabilir. Göstereceğiniz kararlılık sayesinde işlerden başarı ile çıkabilirsiniz. Bugün dikkat çekmeniz zor olmayacak. Bir plan yapmak herşeyi kolaylaştırabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sorumluluğunu üstlendiğiniz işlerde, anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili olumlu sonuçlar var. Yapacağınız grup çalışmalarında kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Bugün dengede kalmaya bakmalısınız. Karşılıklı konularda hassasiyet içindesiniz. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olmaya bakın. Otorite figürlerine karşı da dikkatli olmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün iş ve çalışma konularına odaklısınız. Özellikle teknolojik açıdan yeni projeler öne çıkabilir. Ortak paylaşım gerektiren konularda aşırı eleştirel bir tutum içinde olmanız olası. Gelecek ile ilgili planlarınızda, yapmak istediğiniz şeylere dair detaylı çalışmalar içinde olabilirsiniz. Bütünü gözden kaçırmayarak daha etkin olabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Zihniniz çok açık olduğu için yaratıcılık gerektiren işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Gireceğiniz kalabalık ortamlarda kendinizi rahat hissedeceksiniz. Yeni kişilerle tanışabilir, keyifli sohbetlere katılırsınız. İleriye yönelik planlarınızı yaparken arkadaşlarınıza düşüncelerinizi açıkça anlatabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde keyifli anlar var.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Güvenlik ve kişisel sınırlarınızla ilgili konularla daha meşgul olabilirsiniz. Eve, toprağa yönelik işlere odaklanabilirsiniz. Evinizle ilgili bazı tamirat veya yenileme işlerini halletmek isteyebilirsiniz. Evde duygusal alanda bazı huzursuzluklar ya da kopmalar da gündeme gelebilir. Kendinizi yalnız hissetmek yorucu olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

İlgilendiğiniz konularla ilgili çeşitli gruplar ya da organizasyonlar içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. İyimser bakış açınızla yakın çevrenizle daha kolay ilişki kurabilirsiniz. Bugün yeni düşüncelere açıksınız ve çevrenizde değişiklikler arayabilirsiniz. Araştırmacı yönlerinizi iyi kullanabilirsiniz. Ancak kardeşlerle ilgili konularda biraz daha dengeli olmalısınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Finansal konularınız ön plana çıkıyor. İşe ve paraya dair projeleriniz başkalarından destek görebilir. İletişim kanallarınız son derece açık. Fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyeceksiniz. Bugün teknik işler ya da gruplarla ilgili konular da mesleki açıdan önemli olabilir. Daha fazla destek arayışı içerisinde olabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken zihinsel açıdan aktif ve yaratıcı olabilirsiniz. Aynı zamanda, arkadaşlıklar ve sosyal ortamlardan davet alabilirsiniz. Kendi farklı düşüncelerinizi açıklamak için uygun zamanlar bulabilirsiniz. Samimi dostlarınızla beraber olmak daha çok keyif verecek. Bu arada sağlığınızla ilgili konularda dikkatli olmanızda yarar var.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün çç sesinizi, sezgilerinizi dinlemekte fayda var. Yaratıcılığınızı kullanarak çeşitli fikirler üretebilir, bu fikirleri maddi kazanca çevirebilirsiniz. Maddi olarak gelirinizi arttırmayı düşünürken, diğer yandan harcamalarınızı da kontrol etmelisiniz. Kimi zaman elde olmayan nedenler yüzünden sıkışıklıklar yaşanabilir.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.