1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Haftasonu hareket ve yenilikler getiriyor. Yakın çevrenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye gayret edebilirsiniz. Ancak parasal konularda daha gerçekçi davranmak gerekebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Burcunuzda ilerleyen Ay, önemli gelişmelere ve yeni başlangıçlara işaret etmekte. Ancak karar vermek konusunda şartları aşırı zorlamamalısınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Hafta sonunda kafanızda pek çok düşünce kararsız kalmanıza yol açabilir. Aynı zamanda gizli durumlar, konularla da ilgilenebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Yeni fikirler ve projelerle ilgili olabilirsiniz. Arkadaş grubu içinde ya da sosyal alanda hareketli olabileceğiniz imkanlar var.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Hafta sonu olmasına karşın, bugün beklentileriniz yüksek olabilir. Aynı zamanda kendinizi sorumlu hissedebileceğiniz durumlar içinde de olabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz, ufuklarınızı genişletebileceğiniz bir gündesiniz. Yolculuklar, yeni insanlarla bir araya gelmek keyifli olacak.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Zihnen meşgul olabileceğiniz ve kendinizi endişeli hissedebileceğiniz koşullar var. Bu nedenle, kendinizi yıpratmamalı, esnek olmaya çalışmalısınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün başkalarından çok şey duyabilir, öğrenebilirsiniz. Eşinizle, yakın arkadaşınızla ilgili konularda daha gerçekçi olmaya bakın.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Hafta sonu olmasına karşın bazı yoğunluklar ve meşguliyetler gündeme gelebilir. Kendinize, sağlığınıza daha çok özen göstermeli, stresten uzak kalmalısınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yeni şeyler öğrenmek ve hayattan keyif almak konusunda olumlu imkanlar var. Aşırı hayale kapılmadığınız sürece hayatın getirdiklerine açık durun.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün bir dizi meşguliyet ve düşünce dünyasında hareketli kılan gelişmeler var. Aynı zamanda eve ait uğraşlar ve değişiklikler içinde olabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.