1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Kendinizden çok sevdiklerinizi düşüneceğiniz bir gün. Onlara kol kanat germek, aynı bir anne edasıyla onları sarıp sarmalamak isteyeceksiniz. Bugün etrafınızdaki kadınların söylediklerine de ayrıca kulak vermelisiniz. Kafanızın karışık olduğu konularda aydınlanmanızı sağlayacak fikirleri olabilir. 

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bulunduğunuz noktadan memnun olmayı öğrenmeniz gerekiyor. Sürekli daha iyisini isteyerek doyumsuz bir hal alıyorsunuz. Hayatınızdaki her şeyin mükemmel olamayacağını kabullenin. Unutmayın ki hayatınızdaki olumsuzluklar, sahip olduğunuz güzelliklerin değerini anlamanızı sağlayacaktır. 

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ne istediğinizi ve bunu nasıl elde etmek istediğinizi biliyorsunuz. Bu sizin içinizde saklı. Bunu özellikle bugün kendinize sık sık hatırlatın çünkü sizi kendi istedikleri yöne doğru sürüklemeye çalışan insanlar olabilir. 

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Doğru yolun ne olduğunu biliyor olabilirsiniz ama başkalarının ne yapacağına müdahale etmemelisiniz. Kimseye zorla bir şey yaptırmaya çalışmayın. Bir adım geri çekilin ve gerekiyorsa yanlış yapmalarına da izin verin. Nihayetinde onlar da doğru yolu bulacaktır. 

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İş hayatındaki başarılarınız hakkında son zamanlarda neden bu kadar mütevazı davranıyorsunuz? İyi olduğunuz konular hakkında konuşmak sizi egoist biri yapmaz. Aksine başkalarından iltifat almak işinizi daha da zevk alarak yapmanızı sağlar. 

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Dışınıza kapanıp içinize doğru döndüğünüz bir dönem. Fakat bugün biraz sınırlarınızı aşmalı ve etrafınızla iletişime geçmelisiniz. Böylelikle üzerinizde olan gözleri fark etmeniz daha kolaylaşacak.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sırf sıra dışı diye asla kullanmayacağınız şeylere bugün para harcamayın. Sıradanlığın içinde de dikkatinizi çekip sizi mutlu edecek şeyler olacaktır. 

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

 

Bulunduğunuz ortamdaki en zeki insan olabilirsiniz belki ama en iyi fikirlerden sizden çıkacak diye bir şart yok. Bugün katıldığınız toplantılarda, etkinliklerde ya da derslerde öne atılmayın. Aksi taktirde canınızı sıkacak diyaloglara girebilirsiniz. 

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün gerçekçi olmasalar bile kalbinizden geçenlere kulak verin. Örneğin eski bir arkadaş grubunuzla mı buluşmak istiyorsunuz, buluşun. Bir karaoke barda bağıra bağıra şarkı söylemek mi geliyor içinizden, o zaman söyleyin. Bugünü iç sesinizi dinlemeye ayırın. 

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Hayatınıza heyecan katmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Bu ortamı yaratmak için normal rutininizde ufak farklılıklar yapmak bir işe yaramayacaktır. Biraz büyük oynayın ve yeniliklerim tadını çıkarın!

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Evcil hayvanları olan Kova burçlarının onlarla vakit geçirmesi için mükemmel bir gün! Onlarla uzun uzun zaman geçirin, yürüyüşe çıkartın ve oyun oynayın. Onların koşulsuz şartsız sevgisinin tadına varın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Önemli kararlar alırken öncelik sırası yapmanız bugün faydanıza olacak. Arkadaşlarınızla yaptığınız planlar yerine işlerinize öncelik vermelisiniz. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.