1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 4 KİŞİ,1'İ KADIN, 3 GÜN...
4 KİŞİ,1'İ KADIN, 3 GÜN...

4 KİŞİ,1'İ KADIN, 3 GÜN...

Mağusa'da 4 kişi;

A+A-

 

Mağusa’da 212 gr uyuşturucu madde ile yakalanan dört Filistinli zanlı dün yeniden mahkemeye çıkarıldı…

Mağusa’da 212 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı Mohammad Hassan Mohammad Salawdw, Khodr Samer, Faisal Nayef Altaha ve Sanaa Nedal Mohammad Ghosheh almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlıların tutukluluk süresi 3’er gün daha uzatıldı.

Analiz sonuçları bekleniyor…

Meselenin tahkikat memuru Cüneyt Arkın, 12 Haziran tarihinde zanlı Mohammad Hassan Mohammad Salawdw, Khodr Samer ve Faisal Nayef Altaha’nın evinde yapılan aramada oturma odasındaki 10 paket olmak üzere 20 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucuolduğuna inanılan madde ile uyuşturucu içerdiğine inanılan 1 adet ucu yanık sigara bulunduğunu açıkladı.

sana.jpg

Arkın, zanlı Khodr Samer’in yatak odasında ise giyisi dolabında bulunan kapüşonlu eşofman üstünün kapüşonunda 4 adet kağıt içerisinde sarılı 2 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile kül tablasında yine uyuşturucu içerdiğine inanılan ucu yanık sigara bulunduğunu, zanlı Faisal Nayef Altaha’nın odasında da uyuşturucu içerdiğine inanılan 2 adet ucu yanık sigara bulunduğunu açıkladı. Ayni gün zanlı Salawdw’dan yapılan soruşturmada içerisinde 95 paket olmak üzere 190 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu bulunan çantayı zanlı Sanaa Nedal Mohammad Ghosheh’e saklaması için verdiklerinin tespit edildiğini anımsattı.

Konu uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin Devlet Kimya Laboratuvarına, parmak izi incelemesi gerektiren emarelerin ise PGM Parmak Foto İzi İnceleme Şubesi’ne gönderildiğini belirten Arkın, analiz raporlarının beklendiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Arkın, her dört zanlının da 3 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün daha…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı Mohammad Hassan Mohammad Salawdw, Khodr Samer, Faisal Nayef Altaha ve Sanaa Nedal Mohammad Ghosheh’in tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.