1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 4. KLASİK OTOMOBİL RALLİSİ BAŞLADI
4. KLASİK OTOMOBİL RALLİSİ BAŞLADI

4. KLASİK OTOMOBİL RALLİSİ BAŞLADI

Ralli bugün ve yarın olmak üzere 2 gün sürecek;

A+A-

 

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin Anadolu Hayat Emeklilik ile birlikte düzenlediği “Anadolu Hayat Emeklilik 4. Klasik Otomobil Rallisi” başladı.

Bugün ve yarın olmak üzere 2 gün sürecek rallinin Lefkoşa’da gerçekleştirilen başlangıcını, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu yaptı.

Lefkoşa Suriçi’ndeki İş Bankası Genel Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen başlangıç noktasından 17 araç çıkış yaptı. Bugün Kaplıca’da tamamlanacak ralli, yarın Karpaz bölgesinde devam edecek ve yine Lefkoşa’da başlangıç noktasında tamamlanacak.

EROĞLU: “GÜZEL BİR HOBİ”

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu rallinin başlangıcını yapmadan önce basına yaptığı açıklamada, klasik otomobil tutkusunun güzel ve dünyada da süratle yayılan bir hobi olduğuna işaret ederek, klasik otomobil etkinliklerinin halkta heyecan yarattığını ve klasik arabalara karşı merakı artırdığına vurgu yaptı.

Eroğlu, klasik otomobile ve klasik otomobille gerçekleştirilen ralli sporuna gönül veren herkesi kutlayarak, KKTC’de klasik otomobil rallisi gibi etkinliklerin halk tarafından da ilgiyle ve sevgiyle izlendiğini, klasik otomobil sahibi olunması için heyecan yarattığına dikkat çekti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.