1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 MART GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz.

BOĞA: Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız.

İKİZLER: Esprili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. İş hayatınızda çok enerjiksiniz. 

YENGEÇ: Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. 

ASLAN: Duygusal yoğunluğunuzun ön planda olması hayatınızda farklı konulara odaklanmakta zorlandığınız gösteriyor. Daha dengeli ve pozitif olmaya başladığınız bir sürece giriyorsunuz.

BAŞAK: Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. 

TERAZİ: İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. 

AKREP: Duygusal açıdan zor günler geçiriyorsunuz. Ayrıntıcı kişiliğiniz yüzünden sorunları fazla büyütüyorsunuz. Uzaklaşmanızda fayda var. 

YAY: Hukuksal alanda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden işlerinizi ona göre ayarlamalısınız. Sağlık sorunlarına dikkat.

OĞLAK: Sağlık sorunlarına karşı daha dikkatli olmalısınız. Yarın sizin için aşk dolu bir gün olabilir. Karşı tarafı kolaylıkla etkileyeceksiniz.

KOVA: İş yaşamınızda olumlu gelişmeler söz konusu. Alacaklı olduğunuz insanlardan elinize bir miktar para geçebilir.

BALIK: Enerjiniz oldukça yüksek. Güne çok güzel bir haberle başlayabilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler sizin açınızdan olumlu geçecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.