1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Sevgili koçlar bugün kendinizi oldukça enerjik hissedeceksiniz. Hafta sonunu arkadaşlarınız ile değerlendirmek size iyi gelecek. Moralinizi bozan olayları düşünmemeye çalışın!

BOĞA: Yeni gireceğiniz bir ortamda aşk kapınızı çalabilir. Ailenizin size söylediklerini fazla büyütmeyin. Onlar da sizin iyiliğinizi istiyor. İşlerinize biraz daha odaklanmalısınız!

İKİZLER: Değişen ruh haliniz bugün de başınıza iş açabilir. Vereceğiniz kararlarda tutarlı olun. İşyerinde yaşanabilecek tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Sessiz kalmak bazen en iyisidir.

YENGEÇ: Kafanızda büyüttüğünüz olayları sevdiklerinize yansıtıyorsunuz. Aşırı tepki vermekten kaçının. Evinize ve ailenize daha çok bağlanmanız gereken bir dönem...

ASLAN: Aileniz ve ev hayatınızla ilgili harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Kırıcı olmadan ufak uyarılarda bulunup tasarruflu olmaları yönünde aile bireylerinize öğüt ve uyarılarda bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise huzurlu günlerin tadını çıkarmaya bakın.

BAŞAK: Yıkıcı değil yapıcı davranışlar içinde olmalısınız. Kişisel büyüme yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Sevdiklerinize karşı daha dikkatli olmalısınız.

TERAZİ: Olabildiğince pozitif davranmalı ve kendinizi ispatlamak için cesaretli davranmalısınız. Sahne sizin uzun zamandır ilk defa kendinizi bu kadar kararlı hissetmenin getireceği avantajları sonuna kadar değerlendirmelisiniz.

AKREP: İş hayatınızda da bugün gerginlikler yaşanabilir. Uzun zamandır sizinle mücadele eden sürekli ön planda olmak isteyen mesai arkadanışınız sözlü saldırılarda bulunabilir. Sakinlik size kariyer hayatınızda çok şey kazandırabilir…

YAY: Gökyüzü bugün eşinizle iletişime önem vermenizin getireceği olumlu etkilere işaret ediyor. Çözmekte zorlandığınız problemleriniz varsa bugün ele alabilir çözüme kavuşturabilirsiniz.

OĞLAK: Gökyüzü bugün enerjinizi yükseltecek etkilerle güçlendiriyor sizleri. Günlerdir süren gerginliklerin son bulması ile kendinize gelecek sağlıklı kararlar alıp uygulayabileceksiniz.

KOVA: Sevgilinizle birlikte vakit geçirmek size iyi gelebilir. Gereksiz alınganlıklar yapmayın ve yanlış anlaşılmalara karşı ilişkilerinizde net ve ılımlı olun.

BALIK: Bugünü kendinize ayırıp, bütün haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmalısınız. Kendinize fazla yükleniyorsunuz. Bazı şeyleri oluruna bırakın..

 

Kaynak: haberdikkat

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.