1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ: Karşı tarafın sizin onu dinlemediğinizi düşünmesine izin vermeyin ve hatta onu can kulağıyla dinlediğinizi belli edin. Böylece olası tartışmalardan kurtlacaksınız. Bugün arzu ettiğiniz bir şeyi gerçekleştirecek gücü kendinizde bulacaksınız.

BOĞA: Planlarınızda size destek olacak ve maddi, manevi elinden gelen yardımı yapmaya hazır biri ile karşılaşacaksınız. Uzun vade de bu kişi ile ilişkinizi paraya çevirebileceksiniz.

İKİZLER: Arkadaş olarak anlaştığınız birinin sevgiliniz olması sizi korkutmamalı. Ayrıca bugün gereksiz alışveriş yapmaktan kaçınmalısınız.

YENGEÇ: Eski sevgiliniz sizinle tekrar iletişim kurmaya çalışabilir. Yapılan hatalar affedilecek boyuttaysa ilişkinize bir şans daha verin.

ASLAN: Ortaklıklı bir iş kurmayı düşünebilir ya da ortağınızla olan ilişkilerinizi daha çok para kazanmanızı sağlayacak yönde şekillendirebilirsiniz. 

BAŞAK: Sizi zorlayacak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Son günlerde gereksiz bir şekilde vücudunuza yükleniyorsunuz. Bazı işleri çevrenizle paylaşabilirsiniz.

TERAZİ: Önlemci yapınız aksiliklerin oluşmasını önlüyor. Eski arkadaşlardan haber var. Hiçbir şeyi kafanıza takmamalısınız.

AKREP: Bugün aynı anda ilgilenmeniz gereken birçok konu olabilir. Odaklanma yeteneğiniz sayesinde işlerinizi kolayca halledeceksiniz.

YAY: Bugün kendinizi yorgun ve biraz isteksiz hissedebilirsiniz. Önemli kararlar almak üzere olduğunuz bu dönemde daha enerjik ve hayat dolu olmaya ihtiyacınız var unutmayın.

OĞLAK: Bugün maddi konular gündemde. Sevindirici haberler ve sürprizler size çok yakın. Şimdiye kadar ki maddi alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz.

KOVA: Bugün arkadaşlarınızla ortak bir şeyler yapabilir ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bazı şeyleri kafanızda kurmak yerine birebir ilgili kişiyle iletişime geçmeniz ilişkiniz açısından çok daha sağlıklı olacaktır.

BALIK: Bugün sürpriz gelişmeler ard arda gelebilir ve çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Seyahat etme konusunda hazırlık niteliğinde bazı adımlar atabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.