1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU
4 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

4 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ BURCU

Sevgilinizle aranızdaki ilişki daha sıcak olmaya başladı. Kafanızı karıştıran olayların üzerinde fazla durmayacaksınız. Karışıklıkları anlayışla davranarak çözümleyebilirsiniz. Gelişmeler olumlu yönde. İşinizde beklediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. 
 
BOĞA BURCU
 
Sevgilinizin ilişkinize aldırmaması sizi aldatmasın. Size karşı ciddi duygularla dolu. Kıskançlık yaratarak da sevgisini kazanmaya çalışmayın. Bazen kolay kandırılıyorsunuz. Mesleğinizi ilgilendiren bir tartışmada geri planda durmanızda fayda var. Konuyu anlayıp dinlemeden, fikirlerinizi kimseyle paylaşmayın. 
 
İKİZLER BURCU
 
Partnerinizle olan ilişkinizde gerçekleri arama, görme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu nedenle küçük ayrıntıların, küçük tespitlerin zararlı etkilerinden uzak durmanızda yarar var. Duygusal ve aşırı ciddi yaklaşımlarda bulunmayın. Başkalarının kararlarınızı etkilemesine de izin vermeyin.
 
YENGEÇ BURCU
 
Sevgilinizle tartışmaktan kaçının. Nasıl olsa her şey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Siz kısmetlisiniz. Aşkta yenilik olacak. Sevdiğiniz varsa ona sadık kalın. Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edebilirsiniz. Patronunuzun gözünde artı puan kazanıp yükseleceksiniz.
 
ASLAN BURCU
 
Çok duygusal olduğunuz bir gündesiniz. Mümkün olduğu kadar insanlardan uzak durmaya çalışın. Aksi takdirde ciddi duygusal karmaşalar yaşayabilirsiniz. Evinizde olmasa bile tek başınıza bir şeyler yapmak sizin için daha iyi olacaktır. 
 
BAŞAK BURCU
 
Sevdiğiniz kişiye zaman ayırmanız gerekiyor. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı. Başbaşa geçireceğiniz romantik bir akşam yemeği birbirinize olan sevginizi tazeleyecek. Ona karşı duyduğunuz şüpheler de çok yersiz. Geleceğe yönelik kararlar almanın tam vakti. 
 
TERAZİ BURCU
 
İlişkinizi çok önemsiyor ve herkesten saklama ihtiyacı duyuyorsunuz. Buna hiç gerek yok. İş hayatında daha paylaşımcı bir tutum içinde olmak size fayda sağlayacak. Fırsatları iyi değerlendirebilirseniz uzun zamandır istediğiniz bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. 
 
AKREP BURCU
 
Hareketleriniz duygularınızın etkisinde. O yüzden karar verirken daha dikkatli davranmaya çalışın. Sevgilinizle aranızdaki iletişim harika ve bugünlerde birbirinizi çok iyi anlıyorsunuz. Geleceğe dair planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Asla ve asla karamsar olmayın. İşle ilgili bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. 
 
YAY BURCU
 
Duygularınızı gerektiği gibi ifade edemediğiniz için anlaşılamadığınızı düşünüyorsunuz. Daha açık ve içten olun. Bugün iş yerinde tartışmaktan ve olayları abartmaktan uzak durun. Bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın.
 
OĞLAK BURCU
 
Duygusal ilişkinizde özgür olduğunuzu hissetmek, sizin için önem taşıyor. İçe kapanma eğiliminde olacağınız bugün, kendinizi özgür hissettiğiniz sürece, sorunlara rahatlıkla çözüm üretebilirsiniz. İş açısından şanslı bir dönem. Bir süredir var olan ufak tefek sorunların da üstesinden kolaylıkla geleceksiniz.
 
KOVA BURCU
 
Beraber olduğunuz kişiyi vefasızlıkla suçluyorsunuz. Karşınızdaki kimseyi olduğu gibi kabul etmediğiniz takdirde, mutlu olmanız biraz zor gibi. İş yükünüzü azaltmak için, arkadaşlarınızla iş paylaşımı yapın.
 
BALIK BURCU
 
Sevgiliniz hayatınızda başka biri olduğundan şüpheleniyor. Ona, yanlış kurgular içinde olduğunu anlatmanın tek yolu, daha fazla ilgili davranmak olacak. İlişkinizde son günlerde onun karşısında pek güven verici durmuyorsunuz!
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.