1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 4.OFF-ROAD SEZON YARIŞLARI 1 ARALIK PAZAR GÜNÜ KALKANLI’DA
4.OFF-ROAD SEZON YARIŞLARI 1 ARALIK PAZAR GÜNÜ KALKANLI’DA

4.OFF-ROAD SEZON YARIŞLARI 1 ARALIK PAZAR GÜNÜ KALKANLI’DA

4.Off-Road Sezon Yarışları, 1 Aralık Pazar günü, Kalkanlı’da Güzelyurt Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

A+A-

4.Off-Road Sezon Yarışları, 1 Aralık Pazar günü, Kalkanlı’da Güzelyurt Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

4.Off-Road Sezon Yarışlarının tanıtımı için bugün Güzelyurt Belediyesi’nde basın toplantısı düzenlendi.

Güzelyurt Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, toplantıda, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, KKTC Off-Road Derneği Başkanı Mehmet Kurtbaş, Dernek Asbaşkanı Hakan Kufalı, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Beder ve Yarış Komitesi Başkanı Coşkun Bundak hazır bulundu.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar basına yaptığı açıklamada, Off-Road Yarışlarının ilk kez bölgede gerçekleşeceğine dikkat çekerek, yarışmanın ODTÜ KK Kampusu ve sürekli gelişen Kalkanlı bölgesinde gerçekleşmesinin de ayrı bir önemi olduğunu vurguladı.

Yarışmacıları bölgenin tanıtımı açısından da en iyi şekilde ağırlamak istediklerini belirten Özçınar, Yarış esnasında her türlü emniyetin sağlanması için Güzelyurt Polis Müdürlüğü ile gerekli çalışmanın yapıldığını söyledi.

Bu organizasyonun halkın yarışmalara ilgisinin uyandırılması açısından önemine değinen Özçınar, 1 Aralık Pazar günü Kalkanlı’da gerçekleşecek 4. Off-Road Yarışlarının hayırlı olmasını diledi.

KKTC Off-Road Derneği Başkanı Mehmet Kurtbaş da açıklamasında, Güzelyurt Belediyesi’nin sponsorluğunda gerçekleşecek yarışın güzel bir örnek teşkil edeceğine dikkat çekerek, Belediyeye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yarış Komitesi Başkanı Coşkun Bundak da, 24 yarışçının katılımı ile gerçekleşecek yarışmanın, su ve çamurdan oluşan 2 km’lik bir parkta, 3 kategoride yapılacağını anlattı. Yarış parkurunda 5 adet çamur, 6 adet tepe ve 2 adet kapı engeli olacağını söyleyen Coşkun Bundak, off-road yarışlarının adanın her yerinde ve diğer belediyelerin de sponsorluğunda yapılması ümidini dile getirdi. Güzelyurt Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür eden Bundak, belediyenin bu desteğiyle bu spora olan ilginin artacağına olan inancını belirtti.  

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.