1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 4 SAATLİK RÖNTGEN KRİZİ...
4 SAATLİK RÖNTGEN KRİZİ...

4 SAATLİK RÖNTGEN KRİZİ...

4 SAATLİK RÖNTGEN KRİZİ...

A+A-

Devlet Hastanesi’nde hastalar, röntgen çektirmek için uzun süre beklemek zorunda kaldı.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde dün yaklaşık dört saat süren röntgen krizi yaşandı.
Rahatsızlanarak acil servise giden ve doktor tarafından röntgen bölümüne yönlendirilen hastalar, uzun süre bir görevlinin gelerek, kendilerine röntgen filmi çekmesini bekledi.
Hastalar ve yakınları hastanenin röntgen bölümünde ne kayıt yapan bir görevlinin ne de röntgen filmi çeken teknisyenin bulunmamasına tepki gösterirken, Hastane Baş Hekimi Dr. Ramadan Kamiloğlu’ndan ilginç bir açıklama geldi.
Dr. Ramadan Kamiloğlu, röntgen bölümünde iddia edilen saatlerde bir görevlinin bulunduğunu ancak, hastanenin çeşitli servislerinde yatan hastaların röntgenlerini çekmekle meşgul olduğunu savunarak, “kısa süreli bir bekleme” yaşanabileceğini kaydetti. Kamiloğlu, yaşanan sıkıntının, görevlinin dün sabah saat 10.30 sıralarında röntgen bölümüne girmesiyle giderildiğini iddia etti.
Güvenlik görevlilerinin olmamasının birçok şeyin aksattığına da dikkat çeken Kamiloğlu, zaman zaman sıkıntılarla karşı karşıya kaldıklarını ancak, hastaların sorun yaşamaması için ellerinden gelen çabayı harcadıklarını kaydetti.

Bağcıoğulları: 4 saattir bekliyorum

Hastanede konuştuğumuz Hasan Bağcıoğulları adlı vatandaş ise rahatsızlanan annesini sabah saat 06.00’da hastaneye getirdiğini belirterek, acil serviste annesini muayene eden doktorun tam teşhis için röntgen istediğini belirtti. Ancak röntgen bölümüne gittiklerinde hiçbir görevlinin orada bulunmadığını kaydeden Bağcıoğulları, dört saat röntgenci beklediklerini kaydetti. Kendiyle beraber beş hastanın daha röntgen çektirmeyi beklediğini anlatan Bağcıoğulları, bunun bir sorumsuzluk olduğunu savundu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.