1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

 

KOÇ: Bugün kendinizle ilgili konuşmalardan uzaklaştığınız günler geride kalıyor. Dışa dönüklüğünüzle aslında bunca zaman duygularınızı ne kadar bastırmış olduğunu göreceksiniz.

BOĞA: Çalışma hayatınızda yaşanan kıskançlıkların aslında sizi motive ettiğini göreceksiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizi sıcak tutmaya çalışın. 

İKİZLER: Yenilikçi insanlarla ortak çalışmalar yapmaktan hoşlanıyorsunuz. Farklı bakış açıları ile vizyonunuza katkı sağladıklarını düşüneceksiniz. Üstleriniz sizi destekleyerek fikirlerinizi dikkate alacaktır.

YENGEÇ: İnsanlarla ilgili kaygılarınız artabilir. Sizinle ilgili görüşleri her zamankinden daha fazla önem verebilirsiniz. Endişelerinizin sizi esir almasına izin vermeyin.

ASLAN: Duygusal anlamda güven duyma istediğiniz sizi daha seçici yapıyor. Bazen zamana bırakmak gerekir. Unutmayın güven zamanla oluşur!

BAŞAK: İş yerinizde yaşanan olayları kişiselleştirerek yok yere kendinize sıkıntı yaptıkça performansınız düşüyor. Duygusal tepkiler yerine mantığınızla hareket etmek doğru bir tercih olacaktır. 

TERAZİ:  Bitmek bilmeyen enerjinizle yakın çevrenizde aranılan biri olacaksınız. Sevdiklerinizi son zamanlarda ihmal ettiniz. Yakın bir arkadaşınızın sıkıntısına yardım edeceksiniz.

AKREP: Kendinize farklı hedefler belirleyebilirsiniz. Amaçlarınız doğrultusunda hareket etmekten hoşlanıyorsunuz ama olma ihtimalinin yüksek olduğu gibi olmama ihtimalini de hesaplamalısınız.

YAY:  Herkesin çıkar peşinde koştuğunu düşünebilirsiniz. Uzak kalmak ve gözlem yapmak sizin için en doğrusu olacaktır. 

OĞLAK: Son dakika planlarınızda değişiklikler olabilir. Kendinize b planı yaparak, tedbirli olmanızda fayda var. Aşk hayatınızdaki durgunluğun farkındasınız.

KOVA: Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızın ya da ailenizin sizden bir şeyler sakladığını düşünerek tartışmalara girmek yerine sağduyulu olmaya çalışmalısınız. 

BALIK: Gizli kalmış, gözden kaçan konuları gün yüzüne çıkarabilir. Bazı ihtiyaçlarınızı ertelemek zorunda kalmak canınızı sıkmasın.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.