1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 4 TAKLA ATTI
4 TAKLA ATTI

4 TAKLA ATTI

4 takla attı

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ya bağlı Akdoğan ile Yiğitler köyü arasında dün gece meydana gelen trafik kazasında, LA 985 plakalı araç sürücüsü 18 yaşındaki sürücü Mustafa Köşker ağır yaralanırken, aynı araçta yolcu olarak bulunan 20 yaşındaki Yağmur Yıldız hafif şekilde yaralandı.

Polisten alınan bilgiye göre kaza dün gece saat 23.00 sıralarında Mustafa Köşker isimli sürücünün bir anlık dikkatsizlik sonucu yönetimindeki LA 985 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve yolun solundaki toprak yığınına çarpması sonucu gerçekleşti. Toprak yığınına çarpan ve yolun sağ tarafına savrularak 4 takla attıktan sonra tarla içerisinde duran aracın sürücüsü Mustafa Köşker ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Yağmur Yıldız, olay yerine çağrılan ambulansla yaralı vaziyette Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Mağusa’dan Lefkoşa’ya sevk edildi

Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü 18 yaşındaki Yiğitler köyü sakini Mustafa Köşker Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tetkiklerin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.  

Mustafa 1 ay sonra askere gidecekti

Yiğitler Köyü’nün sevilen gençlerinden olan Mustafa Köşker’in 1 ay sonra askere gideceği öğrenildi. Mersin’den tatil için ülkemize gelen ve araçta yolcu olarak bulunan Yağmur Yıldız ise hafif yaralı olarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

“Cd değiştirirken oldu”

Elde edinilen bilgiye göre kazada hafif yaralanan Yağmur Yıldız’ın polise kazayı anlatırken, “Değiştirmesi için kendisine cd uzattım, almak istediği sırada ne olduğunu anlamadan takla atmaya başladık” dediği öğrenildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.