1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 4 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
4 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

4 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Finansal konular gündeminizi meşgul edebilir. Maddi konularda vereceğiniz kararlarınızda risk faktörlerine dikkat etmenizde fayda vardır. İş hayatınızda üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akışta kalmaya çalışmalısınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün iletişimizin yoğun olduğu bir gündeminiz olabilir. Zihinsel olarak hareketli bir gün geçirmeniz olası. Yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni fikirlere açık olmanız sizin için olumlu sonuçlar getirecektir. Kardeşlerinizle birlikte zaman geçirebilir, kısa yolculuklar planlayabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Eviniz ve aile hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Gayrimenkul konuları ile ilgilenebilir, taşınmak için ev arayışı içine girebilirsiniz. Ailenizle paylaşım içinde olmak size keyif verecektir. Babanız ile ilgilenebilir, bir konu hakkında destek verebilirsiniz. İletişiminizin akıcı olması mümkündür.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Kendinizi ifade etmek istediğiniz konular bugün gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Yaşam alanınızı daha keyifli bir hale getirmek için evinize küçük dokunuşlar yapabilir, dekoratif objeler satın alabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar bugün sizi kısıtlayabilir. Detaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda kendinizi ön plana çıkartmak bugün sizin için önemli olacaktır. İş hayatınızda beraber çalıştığınız kişilerle iletişiminizin keyifli olması mümkündür. Çalışma arkadaşlarınızdan destek isteyebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yaptığınız işlerinizde titizlikle çalışacaksınız. İşlerinizi kolaylıkla halletmeniz için iş arkadaşlarınızla keyifli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Paylaştığınız evinizi konforlu bir hale getirmek isteyebilirsiniz. Aranızda uyum ve dengeyi sağlamak için biraz esnek olmakta fayda var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün kontrolünüz dışında gelişen olaylar olabilir. Ortak para konularında planlarınız istediğiniz gibi olmayabilir. Size kriz yaratacak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Eşinizle veya sevgilinizle zaman geçirmek ve uyumlu olmak önemli olacaktır. Dengeyi kurabilmek için inişli çıkışlı duygularınıza dikkat etmenizde yarar vardır.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün yaptığınız işlerde farklı bir yol izlemek için düşüncelerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işle, almış olduğunuz farklı bir konudaki eğitimi birleştirip ortaya yaratıcı bir iş çıkartabilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle birlikte olmaktan keyif alacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte seyahat planı yapmanız olasıdır.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

İş hayatınızla ilgili sorumlu olduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çalışacağınız bir gündesiniz. Kariyeriniz ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Yapmış olduğunuz işinizle ilgili meslek arkadaşlarınızla görüşebilir, fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İş hayatınızda alacağınız desteklerle istediğiniz adımları atabilirsiniz. Başarı için çaba sarf edeceğiniz bir gün. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapmalısınız. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Bulunduğunuz sosyal topluluk içinde, sosyal sorumluluk projelerine destek verebilirsiniz. Arkadaşlarınızı da bu konuda heveslendirmeniz mümkün.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bilemediğiniz nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konuları çözmek için yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir. Yaşadığınız olaylarda kabullenme içine girmeniz mümkün. Gün içinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kendiniz sosyal çevrenizden uzaklaşıyor hissedebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün Kişisel açıdan önemli olan konular gündeminizi meşgul edebilir. Uğraştığınız işlerle ilgili kontrolünüz dışında gelişen olaylar olabilir. Pratik bilgilerinizle karışıklığı çözebilirsiniz. Kişisel hassasiyetler ön plana çıkabilir. Kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Kalabalıklar içinde olmak istemeyeceğiniz bir gün. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.